OPPO Find N: Επίσημα το πρώτο foldable της εταιρείας με τιμή περίπου €1100

Όπως το είχε προαναγγείλει, η OPPO προχώρησε πριν από λίγο στα αποκαλυπτήρια του πρώτου αναδιπλούμενο smartphone στην ιστορία της, το οποίο ονομάζεται OPPO Find N και ακολουθεί τον in-ward folding σχεδιασμό του Galaxy Z Fold3.

Στο OPPO Find N έχει τοποθετηθεί ο “καλύτερα σχεδιασμένος μεντεσές” όπως ισχυρίζεται η εταιρεία, ο οποίος αποτελείται από 136 διαφορετικά εξαρτήματα για να προσφέρει μεγάλη ανθεκτικότητα και ταυτόχρονα να μειώνει το τσάκισμα της εσωτερικής εύκαμπτης οθόνης από τις αναδιπλώσεις.

Κατά τ’ άλλα, η κύρια εύκαμπτη εσωτερική οθόνη φτάνει σε πλήρη έκταση τις 7.1’’, είναι OLED panel με επικάλυψη UTG (Ultra Thin Glass) ανάλυσης FHD+, με μέγιστη φωτεινότητα 1000nits και ρυθμό ανανέωσης εικόνας 120Hz. Η εξωτερική οθόνη είναι αρκετά μικρότερη με OLED panel 5.49’’ FHD+ και ρυθμό ανανέωσης εικόνας 60Hz.

OPPO Find N

Στο υπόλοιπο hardware βρίσκουμε επεξεργαστή Snapdragon 888, έως 12GB μνήμη RAM LPDDR5, έως 512GB αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1, τριπλή κάμερα 50MP Sony MX766 + 16MP ultrawide + 13MP telephoto, εμπρόσθια κάμερα 32MP στην εξωτερική οθόνη, WiFi 6, Bluetooth 5.2, GPS, NFC, 5G, υποδοχή USB Type-C και μπαταρία 4500 mAh με φορτιστή 33W. Το λειτουργικό σύστημα είναι Android 11 με το περιβάλλον χρήσης ColorOS 12.

Το OPPO Find N θα είναι διαθέσιμο από τις 23 Δεκεμβρίου 2021 στην Κίνα σε τιμές από 7699 yuan (περίπου €1100). Δεν έχει γίνει γνωστό αν θα κυκλοφορήσει σε άλλες αγορές.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

Loading