Oppo: Αυτό είναι το δικό της foldable και μοιάζει πολύ με το Huawei Mate X

Το γνωρίζαμε εδώ και καιρό ότι το MWC 2019 θα αποτελέσει ορόσημο για την κατηγορία των αναδιπλωμενων smartphones, επομένως, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι και η Oppo έχει έτοιμο το δικό της πρωτότυπο.

Αυτό που είναι πολύ ενδιαφέρον αφορά καθαρά τον σχεδιασμό που θυμίζει έντονα αυτόν του Huawei Mate X. Τουλάχιστον, αυτό μπορούμε να καταλάβουμε από τις εικόνες που δημοσίευσε ο Brian Shen, αντιπρόεδρος της Oppo, στο κινέζικο δίκτυο Weibo. Ο ίδιος, μάλιστα, δεν δίστασε να τονίσει πως δεν βλέπουν κάποια σοβαρή βελτίωση στην εμπειρία χρήσης και γι'αυτό δεν είναι στα άμεσα σχέδιά τους η κυκλοφορία του.

Στο design διακρίνουμε μια μεγάλη οθόνη που διπλώνει εξωτερικά για να σχηματίσει δύο οθόνες και μια σταθερή πλευρα που φιλοξενεί τις κάμερες, όπως δηλαδή το Huawei Mate X.

Μη περιμένετε τεχνικά χαρακτηριστικά, παρά μόνο ο,τι μπορούμε να διακρίνουμε. Διπλή κάμερα με dual LED flash, τρία κουμπιά και αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Ο Brian Shen ρώτησε στην ανάρτηση του κατά πόσο θα θέλαμε πραγματικά μια τέτοια συσκευή. Αν είναι σαν το Huawei Mate X και κοστίζει πολύ λιγότερο, τότε ναι, τη θέλουμε!

[via]

Loading