Η Ozone Gaming σε στέλνει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα League of Legends στο Βερολίνο! [Video]

lcs_ozone

Η διεθνής μάρκα gaming περιφερειακών, Ozone Gaming, έχει οργανώσει έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έχουν γίνει στον τομέα του gaming! Ο καθένας έχει μια ευκαιρία να λάβει μέρος στους τελικούς του παγκόσμιου πρωταθλήματος League Of Legends (LCS) στο Βερολίνο.

Το LCS World Championship Finals είναι ένα από τα μεγαλύτερα eSport event στον κόσμο. Εκατομμύρια οπαδοί περιμένουν να δουν ποια ομάδα θα διεκδικήσει το τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή.

Με αυτόν τον διαγωνισμό, η Ozone Gaming σας δίνει τη δυνατότητα να δείτε τους καλύτερους επαγγελματίες παίχτες να μάχονται για τη δόξα!

O διαγωνισμός θα είναι ανοικτός από τις 22 Σεπτεμβρίου στις 16:00 μέχρι την 7η Οκτωβρίου στις 19:00, εκείνη τη στιγμή ο νικητής θα επιλεχθεί τυχαία και θα ανακοινωθεί στα social media της εταιρείας.

Το δώρο περιλαμβάνει:

  • Δύο εισιτήρια για τους τελικούς του LCS που θα διεξαχθούν στο Βερολίνο στις 31 Οκτωβρίου στο Mercedes-Benz Arena. Ένα εισιτήριο για το νικητή και ένα για δεύτερο άτομο επιλογής του.
  • Δύο εισιτήρια με επιστροφή για το Βερολίνο.
  • Διαμονή για δύο άτομα για δύο νύχτες 30 και 31 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Intercity Hotel Berlin δίπλα στο Mercedes-Benz Arena.
  • “Κουτί Ozone” που θα περιλαμβάνει Ozone προϊόντα

Συμμετοχή

Η συμμετοχή θα είναι παγκόσμια μέσω του Twitter. Οι συμμετέχοντες, πρέπει να έχουν Twitter λογαριασμό και πρέπει να ακολουθούν το @OzoneGaming για να είναι επιλέξιμοι για το Ozone “Road to Worlds” Giveaway

Το giveaway θα λάβει χώρα στο Ozone Road to Worlds Microsite: http://promo.ozonegaming.com/

 

Loading