Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας με μεγάλες εκπτώσεις σε κλειδιά Windows και Office

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 8 Μαρτίου με σκοπό την αναγνώριση της τεράστιας συμμετοχής των γυναικών στο κοινωνικό, πολιτιστικό, οικονομικό και πολιτικό επίπεδο. Όπως συμβαίνει συνήθως σε αυτούς τους εορτασμούς, πολλά καταστήματα βρίσκουν την ευκαιρία για έκτακτες εκπτώσεις.

Όπως για παράδειγμα το κατάστημα Keysworlds, το οποίο διάλεξε την Ημέρα της Γυναίκας για να χαμηλώσει ακόμη περισσότερες τις τιμές του σε κλειδιά για το λειτουργικό σύστημα Windows 10, τη σουίτα Office και άλλο λογισμικό της Microsoft. Η νέα εκπτωτική ενέργεια θα διαρκέσει μέχρι και τις 15 Μαρτίου 2020 και είναι μια καλή ευκαιρία να δούμε τι μπορεί να πάρει κανείς μέσα στις επόμενες ημέρες και σε ποιες τιμές.

keysworlds-womens-day.jpg

Η πρώτη προσφορά που χτυπά στο μάτι δεν είναι άλλη από αυτήν για κλειδί Windows 10 Pro με μόλις €8.67, αλλά και το Windows 10 Home με €9.29. Όσοι θέλουν να τοποθετήσουν Windows 10 σε δύο PCs, τότε αξίζει να ρίξουν μια ματιά στο Professional Bundle που καλύπτει δύο υπολογιστές με μόλις €14.24! Οι προαναφερθείσες τιμές και αυτές που αναγράφονται στην ακόλουθη λίστα απαιτούν από τον χρήστη να δηλώσει στο ταμείο το εκπτωτικό κουπόνι KWS38 για επιπλέον έκπτωση ύψους 38%.

Για όσους κοιτάζουν προς το Office, είτε για τη δουλειά, είτε για το σπίτι, το κατάστημα Keysworlds έχει ειδικές προσφορές με τη χρήση του εκπτωτικού κουπονιού KWS50 που προσφέρει επιπλέον έκπτωση 50%.

Εύκολες αγορές, εύκολες πληρωμές

Το κατάστημα Keysworlds διαθέτει αυτοματοποιημένο σύστημα που σου στέλνει τον κλειδί μέσω email μέσα σε λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της αγοράς. Μη ξεχνάτε να ρίχνετε μια ματιά και στο φάκελο Spam διότι καμιά φορά πηγαίνει εκεί. Η πληρωμή μπορεί να γίνει με έμβασμα, πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες ή PayPal (η προτεινόμενη επιλογή) και για οποιοδήποτε ζήτημα μπορείτε να επικοινωνείτε απευθείας με το κατάστημα στο service @ keysworlds.com.

Loading