Παιχνιδιάρικο easter egg στο Google Search για τα 15 χρόνια Minecraft!

Η Mojang, το στούντιο που δημιούργησε το Minecraft, συνεργάζεται με τη Google για τη 15η επέτειο του παιχνιδιού στις 17 Μαΐου. Η συνεργασία προσθέτει ένα ωραιότατο easter egg στη μηχανή αναζήτησης της Google, επιτρέποντας στους χρήστες να ξεκινήσουν την εξόρυξη όπως θα έκαναν στο παιχνίδι.

Για να λειτουργήσει το easter egg, οι χρήστες πρέπει να πραγματοποιήσουν αναζήτηση για τα Minecraft, Minecraft Bedrock Edition, Minecraft Dungeons, Minecraft Steve ή οποιαδήποτε άλλη έκδοση του παιχνιδιού. Αφού το κάνουν αυτό, ένα μικρό εικονίδιο Minecraft θα εμφανιστεί ως κουμπί στην οθόνη. Αφού το πατήσετε, θα εμφανιστεί ένα χέρι που επιτρέπει στους χρήστες να αποκόψουν συγκεκριμένα τμήματα της σελίδας.

Καθώς αποκόπτονται περισσότερες σελίδες, θα αποκαλυφθούν διαφορετικοί βιότοποι, συμπεριλαμβανομένων τόπων όπως το The Nether και το The End. Για να βγείτε από αυτή τη λειτουργία, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να πατήσετε το X στο κάτω μέρος της οθόνης. Αυτό θα προκαλέσει την εμφάνιση και έκρηξη ενός ερπετού, το οποίο θα επαναφέρει τα πάντα στο φυσιολογικό.

Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι η μηχανή αναζήτησης της Google είναι γεμάτη με easter eggs. Για παράδειγμα, αν οι χρήστες αναζητήσουν "Pac-Man Doodle", θα μπορέσουν να παίξουν ένα παιχνίδι Pac-Man, ενώ αν αναζητήσουν "Total Eclipse 2024", η οθόνη τους θα μιμηθεί μια έκλειψη.

Loading