Pam & Tommy: Πρώτο trailer για την ιστορία του περίφημου sex tape

Η υπηρεσία Hulu κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για τη μίνι σειρά Pam & Tommy που θα εξερευνήσει την ιστορία του περιβόητου ζευγαριού κατά τη δεκαετία του ’90.

Η σειρά βασίζεται στο σκάνδαλο που προκλήθηκε, μετά την διαρροή ενός sex tape του νιόπαντρου τότε ζευγαριού στο διαδίκτυο. Το εν λόγω video καταγράφηκε από την Pamela Anderson και τον Tom Lee και το έκλεψε ένας άνδρας εν ονόματι Rand Gauthier.

Στο trailer βλέπουμε τον Rand Gauthier (Seth Rogen) και τον θείο του Miltie (Nick Offerman) να ανακαλύπτουν ότι βρίσκεται στην κατοχή τους το sex tape του διάσημου ζευγαριού, παίρνοντας μια γεύση από τις αντιδράσεις τους, αλλά και τις βλέψεις τους.

Η Lily James υποδύεται την Pamela Anderson και ο Sebastian Stan τον Tommy Lee. Η σχέση της Anderson και του Lee ξεκίνησε το 1995 και παντρεύτηκαν τέσσερις ημέρες μετά τη γνωριμία τους. Τρία χρόνια αργότερα, η ιστορία αγάπης τους τελείωσε. Αλλά σε αυτό το διάστημα των τριών χρόνων, υπάρχουν πολλά περισσότερα που δεν γνωρίζατε πέρα από τις συνέπειες της διαρροής του sex tape.

H Taylor Schilling συμπρωταγωνιστεί επίσης στη μίνι σειρά ως Erica Gauthier, μαζί με τους Pepi Sonuga ως Melanie, Andrew Dice Clay ως Butchie, Spenser Granese ως Steve Fasanella, Mozhan Marnò ως Gail Chwatsky, Fred Hechinger ως Seth Warshavsky και Mike Hef Seely ως Hugh. Ο Robert Siegel έγραψε τη σειρά, ενώ ο Craig Gillespie σκηνοθέτησε το πρώτο επεισόδιο.

Το Pam & Tommy θα είναι μια μίνι σειρά οκτώ επεισοδίων, με τα πρώτα τρία επεισόδια να έχουν προγραμματιστεί να κάνουν πρεμιέρα στις 2 Φεβρουαρίου 2022 στο Hulu. Τα υπόλοιπα πέντε επεισόδια θα κυκλοφορούν εν συνεχεία σε εβδομαδιαία βάση.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr



Loading