Paramount+: Η συνδρομητική πλατφόρμα streaming έρχεται στην Ευρώπη το 2022

Μία ακόμη συνδρομητική πλατφόρμα streaming ετοιμάζεται για την απόβαση στην Ευρώπη, καθώς η ViacomCBS ήρθε σε συμφωνία με τη Sky για να λανσάρει το Paramount+ σε Αυστρία, Ιρλανδία, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία και Ελβετία μέσα στο 2022.

Η διανομή του Paramount+ θα γίνει σε πρώτη φάση μέσα από τις πλατφόρμες της Sky με αντάλλαγμα την επέκταση της προβολής των επί πληρωμή καναλιών της ViacomCBS σε αυτές (π.χ. το Comedy Central). Οι συνδρομητές θα μπορούν είτε να πληρώνουν απευθείας έξτρα συνδρομή στο Paramount+, είτε να αγοράζουν πακέτα της Sky που θα συμπεριλαμβάνουν πρόσβαση στο Paramount+ (π.χ. οι συνδρομητές του Sky Cinema θα έχουν δωρεάν πρόσβαση).

Δεν έχει γίνει γνωστό, πάντως, αν η ViacomCBS σκοπεύει να κλείσει αντίστοιχες συμφωνίες με πλατφόρμες που εξυπηρετούν άλλες χώρες και φιλοξενούν τα κανάλια της. Επίσης, θα πρέπει να διευκρινήσει τι θα κάνει με τις ισχύουσες άδειες προβολής προγραμμάτων που της ανήκουν μέσα από άλλες συνδρομητικές υπηρεσίες, όπως τα Netflix και Amazon Prime Video.

Το σίγουρο είναι ότι το 2022 θα έχουμε μια ακόμη απόβαση υπηρεσίας streaming στην Ευρώπη και με δεδομένο ότι περιμένουμε τα Disney+ και HBO Max, ο ανταγωνισμός γίνεται ολοένα και πιο σκληρός.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

[via]

Loading