Peacock: Ακόμα μία streaming υπηρεσία, αυτή τη φορά από το NBCUniversal

Λεφτά να έχουμε για συνδρομές και χρόνο για να παρακολουθήσουμε τα προγράμματα που μας ενδιαφέρουν. Σειρά της Comcast να ανακοινώσει τη δική της υπηρεσία streaming, με την ιδιοκτήτρια της NBCUniversal να παρουσιάζει το πλήρες πρόγραμμα του Peacock και να ετοιμάζει τους συνδρομητές των πακέτων Xfinity X1 και Flex για το ντεμπούτο στις 15 Απριλίου, ενώ όλοι οι υπόλοιποι χρήστες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία από τις 15 Ιουλίου και έπειτα.

Σε αντίθεση με τους ανταγωνιστές της, η NBCUniversal θα προσφέρει και τη δυνατότητα δωρεάν παρακολούθησης, αλλά μόνο για ορισμένα επεισόδια κάθε σειράς. Το πακέτο Peacock Premium κοστίζει $10/μήνα και αφαιρεί πλήρως τις διαφημίσεις, ενώ το βασικό πακέτο θα κοστίζει $5/μήνα και θα περιλαμβάνει διαφημίσεις που δεν θα ξεπερνούν τα 5 λεπτά για κάθε ώρα περιεχομένου.

Η εταιρεία κάνει λόγο για 7500+ ώρες περιεχομένου, ενώ θα διαφοροποιηθεί και σε αυτόν τον τομέα από τις άλλες υπηρεσίες, καθότι εκτός από ταινίες και σειρές, οι συνδρομητές θα μπορούν να παρακολουθούν αγώνες (π.χ. Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκυο), νέα και περιεχόμενο σε ζωντανή μετάδοση. Ανάμεσα στα πιο δημοφιλή προγράμματα συμπεριλαμβάνονται τα Law & Order, Chicago PD, The Office, Parks and Recreation, Will & Grace, Downton Abbey, 30 Rock, Friday Night Light, House MD και τα τηλεοπτικά shows των Jimmy Fallon και Seth Meyers. Σημειώστε και την αποκλειστική προβολή των ταινιών της Universal από το 2020 και έπειτα, όπως για παράδειγμα το Fast & Furious 9 και το Jurassic World 3.

Υπενθυμίζουμε ότι η NBCUniversal υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Seth MacFarlane, δημιουργό των Family Guy και American Dad, για τη δημιουργία original περιεχομένου. Παράλληλα, υπόσχεται πολλές νέες παραγωγές σε συνεργασία με σπουδαίους δημιουργούς και μεγάλα studios.

Δεν έχει γίνει γνωστό αν θα δούμε το Peacock εκτός Αμερικής για την ώρα.

[via]

Loading