Ο Εξορκιστής: Ετοιμάζεται νέα τριλογία από τη Universal

Μία από τις πιο τρομακτικές ταινίες όλων των εποχών επιστρέφει, καθώς οι New York Times αναφέρουν ότι ο David Gordon Green θα γράψει και θα σκηνοθετήσει το sequel του Exorcist.

Η είδηση ότι ο Gordon Green συνεργάζεται με την Blumhouse για να φέρει πίσω το The Exorcist κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στα τέλη του περασμένου έτους. Ωστόσο, τα μεγάλα νέα είναι ότι ετοιμάζεται μία νέα τριλογία με την Peacock και την Universal να ξοδεύουν πάνω από 400 εκατομμύρια δολάρια για τα δικαιώματα του franchise.

Η πρώτη ταινία θα κυκλοφορήσει στις 13 Οκτωβρίου το 2023 και εν συνεχεία θα ακολουθήσουν οι δύο επόμενες ταινίες. Στο άρθρο αναφέρεται ότι οι ταινίες θα κάνουν πρεμιέρα αποκλειστικά στο Peacock.

Όπως δήλωσε ο David Robinson, πρόεδρος της Morgan Creek,

Δεν υπάρχει καλύτερος χρόνος να ενώσεις δυνάμεις με την ομάδα στο Peacock, να ξανασυναντηθούμε με την υπέροχη ομάδα της Universal και τελικά να δουλέψω με τους φίλους μου στο Blumhouse, παρά σε αυτό το κλασικό franchise. Ο David Gordon Green, ο Danny McBride, ο Scott Teems και ο Peter Sattler έχουν συνάψει μια συναρπαστική συνέχεια αυτού του εμβληματικού παραμυθιού και ανυπομονώ να το παρουσιάσω στους θαυμαστές σε όλο τον κόσμο

Σημειώνεται ότι ο Gordon Green ετοιμάζεται επί του παρόντος να κυκλοφορήσει το Halloween Kills τον Οκτώβριο. Πρόκειται για τη συνέχεια της επιτυχημένης ταινίας του 2018, και τον Οκτώβριο του 2022 η τριλογία θα ολοκληρωθεί με το το Halloween Ends.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

[via]

Loading