Πέντε δωρεάν games στο Epic Games Store

Με συνολικά πέντε παιχνίδια συνεχίζονται οι δωρεές του Epic Games Store για τους χρήστες του καταστήματος, καθώς από σήμερα μέχρι την επόμενη Πέμπτη 22 Απριλίου 2021 μπορούμε να προσθέσουμε όλοι στις βιβλιοθήκες μας και να κρατήσουμε για πάντα τα Deponia: The Complete Journey (περιλαμβάνει τρία παιχνίδια), Ken Follett’s The Pillars of the Earth και The First Tree.

Το Deponia: The Complete Journey περιλαμβάνει την original τριλογία της γνωστής σειράς point-and-click adventures της Daedalic Entertainment. Σε αυτήν ακολουθούμε τον Rufus, ο οποίος προσπαθεί να δραπετεύσει από τον πλανήτη - σκουπιδότοπο Deponia, αλλά μπλέκει διαρκώς σε περίεργες περιπέτειες.

Στο Ken Follett’s The Pillars of the Earth έχουμε ακόμη ένα point-and-click adventure που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του 1989. Παρακολουθούμε την ιστορία του χωριού Kingsbridge, το οποίο προσπαθεί να κατασκευάσει έναν από τους πιο μεγαλοπρεπείς καθεδρικούς ναούς της Αγγλίας. Η υπόθεση εκτυλίσσεται σε βάθος 30 ετών και οι παίκτες θα αναλάβουν τους ρόλους τριών χαρακτήρων.

Τέλος, το The First Tree είναι ένα indie game εξερεύνησης σε third-person στυλ που καταπιάνεται με τις ιστορίες μιας αλεπούς που αναζητά τη χαμένη οικογένεια της και ενός γιου που προσπαθεί να επανασυνδεθεί με τον πατέρα του.

Deponia: The Complete Journey - [Epic Games Store Link]

Ken Follett’s The Pillars of the Earth - [Epic Games Store Link]

The First Tree - [Epic Games Store Link]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Loading