Διαγωνισμός: Κέρδισε το PES 2015 για Playstation 4 και Windows PC! [Update: Winners]

pes_2015_gotze

Νομίζατε ότι φέτος θα σας αφήναμε χωρίς Pro Evolution Soccer; Όχι φυσικά, γι’ αυτό είμαστε στη ευχάριστη θέση να διοργανώσουμε ακόμη έναν διαγωνισμό για τους αναγνώστες μας με έπαθλο το PES 2015 σε πέντε (5) αντίτυπα για PlayStation 4 και πέντε (5) κωδικούς Steam για Windows PC!

Το PES 2015 κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες και στη χώρα μας φέρνοντας πολλά νέα modes και καινοτομίες, για τα οποία μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικές λεπτομέρειες σε προηγούμενο άρθρο μας.

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό μας, αρκεί να ακολουθήσετε τις οδηγίες των δύο εφαρμογών που ακολουθούν.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Στην πρώτη συμμετέχουν όσοι επιθυμούν να διεκδικήσουν την έκδοση για PlayStation 4 και στη δεύτερη όσοι θέλουν Steam code για Windows PC.

Κάθε βήμα σας δίνει περισσότερους πόντους. Περισσότεροι πόντοι σημαίνουν περισσότερες συμμετοχές στην κλήρωση και περισσότερες πιθανότητες να είστε εσείς ο νικητής ενός εκ των 5 PES 2015 για PS4 ή ενός εκ των 5 Steam codes για Windows PC.

PS4

Windows PC (Steam code)

Ο διαγωνισμός διαρκεί μέχρι την Κυριακή 23 Νοεμβρίου στις 23:00. Oι νικητές κληρώνονται αυτόματα από την πλατφόρμα διεξαγωγής του διαγωνισμού και θα ενημερωθούν την επόμενη ημέρα για την αποστολή του δώρου τους.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Update: Οι 5 νικητές του PES 2015 για το PS4 όπως κληρώθηκαν αυτόματα από την εφαρμογή
είναι οι Vasilis Paraskeuas, Aris Ntortoglou, Nikos Ntal., George Sfitis και Vasilis Sarris. Αντίστοιχα, οι 5 νικητές του PES 2015 για Windows PC είναι οι Sofia Valt., Dimitris Pit., Christos Papanikolaou., Gazalis Glompos και Νikolaos Κalandrakis. Σε περίπτωση που κάποιος/οι από τους νικητές αποποιηθούν του δώρου τους ή δεν απαντήσουν στην ειδοποίηση που τους απεστάλη μέχρι τις 15/12/2014, τότε θα επαναληφθεί κλήρωση για ανάδειξη νέου νικητή.

This entry was posted in Contests, Gaming, Konami and tagged . Bookmark the permalink.