Philips 27B1U7903: Νέα επαγγελματική οθόνη με ThunderboltT 4 και Mini-LED

Καλλιτέχνες, creative professionals, και άλλοι επαγγελματίες του πολιτιστικού και δημιουργικού τομέα, εργάζονται με ποικίλους τρόπους και αναζητούν λύσεις που θα ανταποκρίνονται στις πολλές αλλά και ειδικές ανάγκες τους για να εκφράσουν πλήρως τη δημιουργικότητά τους. Παρόλο που οι ανάγκες αυτές μπορεί να ποικίλουν, ο κοινός παρανομαστής είναι να υπάρχει μια οθόνη υψηλής απόδοσης που μπορεί να εξασφαλίσει χαρακτηριστικά που αυξάνουν την απόδοση, υψηλής ποιότητας γραφικά και άνετη συνδεσιμότητα.

Η MMD, brand license partner για τις οθόνες Philips, παρουσιάζει την Philips 27B1U7903, μια οθόνη 4K UHD Mini-LED Thunderbolt 4 που συνδυάζει εξαιρετική απόδοση εικόνας με ασφαλή σύνδεση ενός καλωδίου, βιώσιμα υλικά και κομψή σχεδίαση. Εξοπλισμένη με χαρακτηριστικά υψηλής απόδοσης, ώστε να επιτρέπει στους επαγγελματίες να φτάσουν σε νέα επίπεδα παραγωγικότητας, η Philips 27B1U7903 είναι επίσης η πρώτη οθόνη Philips που διαθέτει τεχνολογία Thunderbolt 4 για συνδεσιμότητα επόμενης γενιάς.

philips-27b1u7903.jpg

Βασικά Χαρακτηριστικά

  • Thunderbolt 4 εισόδου/εξόδου για βίντεο, ήχο, μεταφορά δεδομένων, Ethernet, παροχή ρεύματος, αλυσιδωτή σύνδεση και άλλα

  • Οθόνη MiniLED, ο μεγαλύτερος αριθμός των local dimming zones μέσα σε μια οθόνη 27 ιντσών (2.304 ζώνες, σε σύγκριση με τις κανονικές 576 ζώνες)

  • VESA DisplayHDR 1400 για βαθύτερο μαύρο και φωτεινότερο λευκό με εξαιρετικά ρεαλιστικά εφέ σε παιχνίδια και ταινίες

  • Ανάλυση UltraClear 4K UHD για εξαιρετική λεπτομέρεια και ακρίβεια

  • Σχεδίαση τεσσάρων πλευρών χωρίς πλαίσιο και ενσωματωμένη διαχείριση καλωδίων για μια κομψή, τακτοποιημένη εμφάνιση

Όπως δήλωσε η Xeni Bairaktari, Global Marketing Lead και Senior Brand Manager EU στην MMD Monitors & Display,

Γεμάτη με πρωτοποριακά χαρακτηριστικά που ενισχύουν την απόδοση, η Philips 27B1U7903 είναι η ιδανική επιλογή για όλα τα δημιουργικά επαγγέλματα. Δεν προσφέρει μόνον εντυπωσιακά γραφικά με εξαιρετική χρωματική ακρίβεια και προσοχή στη λεπτομέρεια, αλλά περιλαμβάνει επίσης την ταχύτητα, την ισχύ και την απλότητα της τεχνολογίας Thunderbolt 4.
philips-27b1u7903-1.jpg

Ισχύς, απόδοση και ακρίβεια

Επαγγελματίες όπως κινηματογραφιστές, colorists, φωτογράφοι και γραφίστες που βασίζονται στη μέγιστη χρωματική ακρίβεια και τη λεπτομέρεια θα βρουν στη Philips 27B1U7903 την τέλεια λύση. Η ανάλυση UltraClear 4K UHD (3840x2160) παρέχει την ακρίβεια και τη λεπτομέρεια που απαιτούν οι εφαρμογές γραφικών CAD και 3D, η τεχνολογία IPS προσφέρει εξαιρετικά ευρείες γωνίες θέασης 178/178 μοιρών και ο οπίσθιος φωτισμός Mini LED βελτιώνει τον έλεγχο του φωτισμού και της αναλογίας αντίθεσης. Αυτή η οθόνη είναι επίσης πιστοποιημένη με VESA DisplayHDR 1400, που σημαίνει ότι παρέχει μέγιστη φωτεινότητα έως και 1400 nits, 350% αύξηση του εύρους αντίθεσης και μεγαλύτερη γκάμα χρωμάτων (1,07B χρώματα) για να αναδεικνύει λεπτομέρειες και αποχρώσεις που δεν είχαν γίνει ποτέ αντιληπτές για εξαιρετικά ρεαλιστικά εφέ. Ένα ευρύ φάσμα άλλων χαρακτηριστικών που βελτιώνουν την οπτική απόδοση επεκτείνει περαιτέρω τη γραφική επίδοση της Philips 27B1U7903. Η τεχνολογία Quantum Dot, μια καινοτόμος νανοκρυσταλλική τεχνολογία ημιαγωγών, εκπέμπει με ακρίβεια φως για να παράγει ζωντανά, δυναμικά, εντυπωσιακά χρώματα. Το Zero Bright Dot εξαλείφει τα ελαττώματα των λευκών κουκκίδων του LCD, ενώ η τεχνολογία SmartUniformity παρέχει σταθερή φωτεινότητα σε όλη την οθόνη, και τιμή η Delta E μικρότερη από 1 εξασφαλίζει μέγιστη ακρίβεια χρωμάτων πέρα από την προστασία από τυχόν χρωματικές διαφορές μεταξύ πολλαπλών οθονών.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό της Philips 27B1U7903 είναι το Thunderbolt 4 protocol, το οποίο παρέχει απλότητα, ταχύτητα και αξιοπιστία με τρόπους που τα προηγούμενα μοντέλα του δεν μπορούσαν. Είτε οι χρήστες χρειάζονται αστραπιαία μεταφορά δεδομένων με ένα καλωδίου, αξιόπιστη ψυχαγωγία 4K σε πολλές οθόνες, εντυπωσιακή ισχύ 90 W για φόρτιση φορητών υπολογιστών, απλή και ισχυρή αλυσιδωτή σύνδεση για ρυθμίσεις πολλαπλών οθονών ή την ηρεμία που προσφέρει η αυξημένη ασφάλεια έναντι επιθέσεων Thunderspy, το Thunderbolt 4 προσφέρει έναν πραγματικό θησαυρό πλεονεκτημάτων. Και δεν είναι μόνο αυτό - το Thunderbolt 4 είναι συμβατό με το USB4, πράγμα που σημαίνει ότι οι χρήστες είναι σίγουροι πως θα απολαμβάνουν την καλύτερη και ταχύτερη ταχύτητα USB που υπάρχει, εξασφαλίζοντας ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων έως και 32 Gbps.

Τέλος, η Philips 27B1U7903 είναι εξοπλισμένη με μια σειρά εργονομικών και φιλικών προς το περιβάλλον χαρακτηριστικών, όπως ένας κρυφός αισθητήρας ισχύος που επιτρέπει έως και 80% εξοικονόμηση ενέργειας και μια βάση SmartErgoBase που επιτρέπει στους χρήστες να περιστρέφουν, να γέρνουν και να ρυθμίζουν το ύψος της οθόνης στην πιο άνετη θέση, για πολύωρη εργασία ή gaming.

Τιμή και διαθεσιμότητα

H Philips 27B1U7903 είναι τώρα διαθέσιμη προς αγορά στην τιμή των €1299.

Loading