Philips 288E2UAE: Κομψή εμφάνιση και απόδοση επαγγελματικού επιπέδου με €329

Η νέα οθόνη Philips 288E2UAE (28"/71,1 εκ), με 1,07 δισεκατομμύριο χρώματα, μεταφορά δεδομένων USB 3.2 SuperSpeed, και λεπτή, ελκυστική σχεδίαση, αποτελεί την τέλεια επιλογή για τους καταναλωτές που αναζητούν κομψή εμφάνιση και απόδοση επαγγελματικού επιπέδου για ψυχαγωγία και εργασία. Αυτή η νέα οθόνη Philips είναι η ιδανική λύση για μία ποικιλία διαφορετικών περιστάσεων και ρυθμίσεων, χάρη σε μια σειρά χαρακτηριστικών που σχετίζονται συνήθως με ένα επαγγελματικό περιβάλλον, και τώρα μεταφέρουν την οικιακή εμπειρία στο επόμενο επίπεδο.

Η ζωή με χρώμα

Όσον αφορά την υψηλή ανάλυση, τις λεπτομέρειες, και τις εικόνες, κανένας συμβιβασμός δεν είναι αποδεκτός. Οι χρήστες αναμένουν την καλύτερη εμπειρία από κάθε οθόνη που χρησιμοποιούν, είτε είναι ένα smartphone είτε μία τηλεόραση. Όταν ξοδεύουμε πολλές ώρες μπροστά από μία οθόνη υπολογιστή, αυτό έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία στις καθημερινές μας εργασίες. Η νέα οθόνη Philips 288E2UAE προσφέρει εικόνες ανάλυσης UltraClear, 4K UHD (3840 x 2160), τεχνολογία UltraWide, και 1,07 δισεκατομμύριο χρώματα. Κάθε χρώμα ζωντανεύει και κάθε λεπτομέρεια ενισχύεται, αποδίδοντας με ακρίβεια τις εικόνες, τα βίντεο και τα υπολογιστικά φύλλα. Η νέα 28” οθόνη διαθέτει επίσης τεχνολογία ευρείας θέασης IPS LED και SmartContrast για πλούσιες μαύρες λεπτομέρειες, προσφέροντας την κορυφαία εμπειρία θέασης που αναμένουν οι χρήστες από μία οθόνη Philips. Και όταν οι εργασίες είναι πολλαπλές και πολύπλοκες, οι χρήστες μπορούν να βασίζονται στην τεχνολογία MultiView για ταυτόχρονη σύνδεση δύο συσκευών, όπως ένας Η/Υ και ένα notebook.

Γρήγορο και εύκολο

Για εργασία, ψυχαγωγία και κάθε άλλη εργασία, οι χρήστες θέλουν ταχύτητα και ευκολία στη χρήση. Η νέα οθόνη Philips διαθέτει USB 3.2 SuperSpeed, προσφέροντας μία USB upstream θύρα και τέσσερις downstream, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να συνδέσουν το πληκτρολόγιο και το ποντίκι τους στην οθόνη, και να τα χρησιμοποιούν για να την ελέγξουν. Μία USB θύρα υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση και πληροί το πρότυπο USB-IF Battery Charging (BC1.2), επιτρέποντας στους χρήστες να φορτίζουν τα συμβατά smartphones τους. Για περισσότερες επιλογές, προσφέρει επίσης συνδεσιμότητα HDMI και DisplayPort. Όλες οι θύρες βρίσκονται σε μία οριζόντια γραμμή στο πίσω μέρος της οθόνης, και ένα σύστημα διαχείρισης καλωδίων συμβάλλει στη διατήρηση ενός τακτοποιημένου χώρου εργασίας. Το πλήκτρο EasySelect, ένα χειριστήριο που επιτρέπει γρήγορη πρόσβαση στο μενού της οθόνης, κάνει τη ζωή ακόμη πιο εύκολη. Κάθε λεπτομέρεια έχει στόχο να διατηρεί το μπροστινό πλαίσιο καθαρό και το γραφείο τακτοποιημένο.

Σχεδιασμός και άνεση

Οι οθόνες Philips είναι γνωστές για τον κομψό σχεδιασμό και τα άνετα χαρακτηριστικά, και η Philips 288E2UAE τηρεί κάθε μία από αυτές τις υποσχέσεις. Προσφέρει ένα εξαιρετικά στενό πλαίσιο, μια πολύ λεπτότερη σχεδίαση και μία κομψή βάση, καθιστώντας την ιδανική επιλογή για τη διακόσμηση σπιτιού, προσφέροντας παράλληλα μια καλύτερη περιοχή θέασης. Η ρυθμιζόμενη βάση μπορεί να λάβει κλίση (-5/20 μοίρες) και να τοποθετηθεί στο βέλτιστο ύψος χάρη στη δυνατότητα ρύθμισης ύψους 100χιλ. Ξεκούραστη για τα μάτια, η οθόνη Philips 288E2UAE διαθέτει αντιθαμβωτική οθόνη, λειτουργία EasyRead για εμπειρία διαβάσματος όπως σε χαρτί, τεχνολογία Flicker-free, και λειτουργία LowBlue για ακόμα πιο άνετη θέαση.

Αυτή η οθόνη Philips ξεχωρίζει επίσης για τα χαρακτηριστικά αειφορίας που διαθέτει. Συμβατή με τα πρότυπα RoHS, διαθέτει πιστοποίηση EnergyStar 8.0 και TCO, είναι απαλλαγμένη από μόλυβδο και υδράργυρο, και χρησιμοποιεί 100% ανακυκλώσιμη συσκευασία.

Τιμή και Διαθεσιμότητα

Η οθόνη Philips 288E2UAE θα είναι διαθέσιμη από το Φεβρουάριο με ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης στα €329.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading