Αξιοποιώντας τη δύναμη της τεχνολογίας USB-C με τις οθόνες Philips

[Δ.Τ.]

Σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο, η ταχύτητα και η κινητικότητα παίζουν πρωταρχικό ρόλο. Είτε πρόκειται για το σπίτι, είτε για το χώρο εργασίας, είτε για κάποιο άλλο χώρο, η νέα αυτή πραγματικότητα απαιτεί τεχνολογία που ακολουθεί το ρυθμό των χρηστών. Φορητότητα, συνδεσιμότητα και ευελιξία είναι πλέον απαραίτητα χαρακτηριστικά. Το USB-C, η τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον τομέα της μεταφοράς δεδομένων, διευκολύνει την κινητικότητα στην καθημερινότητα μας. Η MMD, κορυφαία εταιρία τεχνολογίας και brand license partner των οθονών Philips, προσφέρει μια σειρά οθονών συνδεσιμότητας USB που αξιοποιεί τη δύναμη και τις δυνατότητες της τεχνολογίας αιχμής USB, προσφέροντας άμεσα περισσότερη άνεση και παραγωγικότητα.

Ένα αναδυόμενο πρότυπο

Η τεχνολογία τελευταίας γενιάς USB-C επιτρέπει στους χρήστες τη φόρτιση, μεταφορά σήματος εικόνας και ήχου, καθώς και τη σύνδεση στο ίντερνετ με ένα μόνο καλώδιο. Στο μέλλον, αναμένεται να γίνει ο προκαθορισμένος σύνδεσμος της επιλογής για την tech βιομηχανία. To καλώδιο σύνδεσης μόλις 2.4 χιλιοστών, είναι ιδανικό για υπερ-φορητές συσκευές και καθιερωμένα notebooks. Επιπλέον, είναι αναστρέψιμο και έτσι μπορεί να τοποθετηθεί προς οποιαδήποτε κατεύθυνση. Χάρη στο μοναδικό σχήμα του USB-C, όλες οι άλλες ειδικά διαμορφωμένες από τον κατασκευαστή υποδοχές θα γίνουν πλέον παρελθόν, καθώς το USB-C μετατρέπεται στο τυπικό εξάρτημα του κλάδου, επιτρέποντας στους χρήστες να τοποθετούν, να συνδέουν και να φορτίζουν τον υπολογιστή τους χωρίς τα ενοχλητικά καλώδια USB και τους συνδέσμους. Δεν είναι όμως μόνο αυτά - οι θύρες USB-C μπορούν επίσης να υποστηρίξουν διάφορα πρωτόκολλα χρησιμοποιώντας εναλλακτικές λειτουργίες, δηλαδή οι χρήστες μπορούν να συνδέονται με έξοδο HDMI, VGA, DisplayPort και άλλα.

Σχεδιασμένο για κινητικότητα

Οι οθόνες Philips με συνδεσιμότητα USB είναι σχεδιασμένες για σύγχρονους και χώρους εργασίας πολλαπλών χρήσεων. Προσφέρουν την ταχύτητα και την ευελιξία του USB-C, παραμένοντας την ίδια στιγμή, κομψές και εύχρηστες. Χάρη σε μια εύκολη μονή υποδοχή, η οθόνη μετατρέπεται σε κόμβο επιτρέποντας στιγμιαία στους χρήστες να μεταφέρουν δεδομένα σε εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες και να φορτίζουν τα notebooks τους. Επίσης, χρησιμεύει ως ένας συνηθισμένος σταθμός σύνδεσης, χωρίς τη χρήση επιπλέον χώρου στην επιφάνεια εργασίας. Η οθόνη συνδέεται με περιφερειακές συσκευές, όπως full-sized πληκτρολόγιο, mouse, εξωτερικό HDD, camera, ή ακόμα και ακουστικά. Εάν χρειαστεί να χρησιμοποιήστε ενσύρματη σύνδεση internet, το καλώδιο μπορεί ακόμα να συνδεθεί στην docking οθόνη με μια standard υποδοχή RJ45. Οι οθόνες αυτές είναι ιδανικές για γραφίστες που θέλουν να συνδέσουν πολλαπλές οθόνες με ένα notebook, ή για χρήστες που θέλουν να επεκτείνουν την περιορισμένη συνδεσιμότητα της συσκευής τους, ή για δυναμικούς επαγγελματίες χρήστες που αναζητούν τις μέγιστες δυνατότητες των ευέλικτων χώρων εργασίας.

Τρεις οθόνες Philips με συνδεσιμότητα USB-C είναι σχεδιασμένες για να ικανοποιήσουν τις σημερινές ανάγκες συνδεσιμότητας.

Οθόνη Philips 241B7QUPBEB B-line με συνδεσιμότητα USB Τύπου C

Η οθόνη αυτή επιτρέπει τη λειτουργικότητα της σύνδεσης και ταυτόχρονα αλυσιδωτή σύνδεση τεσσάρων οθονών με ένα notebook, με τη χρήση ενός μόνο καλωδίου USB-C. Εκτός από διευρυμένο χώρο εργασίας και συνδεσιμότητα, η Full HD οθόνη 24 ιντσών διαθέτει εργονομικά χαρακτηριστικά και εύκολη προσαρμοστικότητα. Ρυθμίσεις όπως η λειτουργία LowBlue, ή η τεχνολογία Flicker-free παρέχουν μακροπρόθεσμα ευεργετικά οφέλη. Η λειτουργία LowBlue μειώνει το μπλε φως μικρού μήκους κύματος που προκαλεί βλάβη στα μάτια, ενώ η τεχνολογία Flicker-free ρυθμίζει τη φωτεινότητα και καθιστά τη θέαση ακόμα πιο άνετη.

Οθόνη Philips 258B6QUEB B-line με συνδεσιμότητα USB Τύπου C

Η Philips 258B6QUEB 25 ιντσών, είναι μια μεγάλη και ευέλικτη οθόνη με συνδεσιμότητα USB-C που ταιριάζει στις ανάγκες των επαγγελματιών χρηστών. Η ανάλυση Quad HD εξασφαλίζει ευκρινή και εκθαμβωτικά γραφικά. Επιπλέον, η SmartErgoBase επιτρέπει στους χρήστες να ρυθμίζουν το ύψος, την περιστροφή και την κλίση της οθόνης – εξασφαλίζοντας μια καλύτερη στάση σώματος. Το εξαιρετικά στενό πλαίσιο δημιουργεί μια «αόρατη» εμφάνιση, μεγιστοποιεί την περιοχή θέασης και αποτρέπει τον χρήστη από τον αντιπερισπασμό.

Οθόνη Philips 328P6AUBREB P-line με υποδοχή USB-C θα κυκλοφορήσει μέσα στο Νοέμβριο

Το επερχόμενο μοντέλο οθόνης 32 ιντσών αποτελεί την ιδανική επιλογή για επαγγελματικές γραφικές εφαρμογές όπως το CAD, 3D graphics, Adobe Creative Cloud και φωτογραφία. Προσφέρει γραφικά υψηλής ευκρίνειας σε ανάλυση QHD, HDR, και 99% Adobe RGB χρωματική επιφάνεια.

Loading