Pillars of Eternity και Tyranny διαθέσιμα δωρεάν στο Epic Games Store

Η Epic Games ανακοίνωσε ότι από τις 17 Δεκεμβρίου 2020 και για 15 ημέρες θα προσφέρει καθημερινά ένα δωρεάν game σε όλους τους χρήστες που διατηρούν λογαριασμό στο δικό της κατάστημα Epic Games Store, επεκτείνοντας δηλαδή την περυσινή ενέργεια κατά 3 ημέρες (πέρυσι έδωσε συνολικά 12 παιχνίδια). Αυτό σημαίνει ότι από την επόμενη Πέμπτη μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε το κατάστημα για να προσθέσετε στη βιβλιοθήκη σας το δωρεάν παιχνίδι της ημέρας.

Μέχρι τότε, όμως, μπορείτε να αποκτήσετε εντελώς δωρεάν τα Pillars of Eternity και Tyranny. Αμφότερα αποτελούν RPGs που δημιούργησε γ Obsidian, με το πρώτο να ξεχωρίζει για τον πλούσιο κόσμο του και την υπόθεση του και το δεύτερο για την ιδιαιτερότητα ότι παίζεις στην πλευρά των κακών. Στο δώρο συμπεριλαμβάνονται τα δύο expansion The White March I & II του Pillars of Eternity και όλα τα expansions και DLCs του Tyranny.

Pillars of Eternity - [Epic Games Store Link]

Tyranny - [Epic Games Store Link]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading