Pixel 7a: Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία της επίσημης παρουσίασης

Μετά από πληθώρα διαρροών επιβεβαιώνεται και επίσημα πλέον η ημερομηνία παρουσίασης του Pixel 7a από τη Google, καθώς το τμήμα της εταιρείας στην Ινδία ανακοίνωσε μέσω Twitter πως θα αποκαλυφθεί στις 11 Μαΐου 2023, άρα αν βάλουμε στην εξίσωση την διαφορά στην ώρα μπορούμε να το περιμένουν στις 10 Μαΐου 2023 στο πλαίσιο του εναρκτήριου keynote για το συνέδριο Google I/O 2023.

Σε ό,τι αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά και την εμφάνιση, τα περισσότερα έχουν γίνει ήδη γνωστά από τις διάφορες διαρροές των προηγούμενων ημερών. Το Pixel 7a αναμένεται με οθόνη 6.1’’ OLED FHD+ 90Hz, επεξεργαστή Google Tensor G2, 6GB/8GB μνήμη RAM, 128GB αποθηκευτικό χώρο, dual κάμερα 64MP + 12MP ultrawide, εμπρόσθια κάμερα 13MP, in-display αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, WiFi 6E, Bluetooth 5.2, GPS, NFC, 5G, λειτουργικό σύστημα Android 13, μπαταρία 4400mAh με φορτιστή 20W και υποδοχή USB-C.

Οι φήμες λένε πως η τιμή του θα ξεκινά από τα $499 και θα είναι διαθέσιμο άμεσα μετά την παρουσίαση σε αποχρώσεις Coral, Sea, Snow και Charcoal. Τελευταία ακούγεται, επίσης, πως θα είναι το τελευταίο smartphone για τη σειρά a, μιας και η Google σκοπεύει να επικεντρωθεί στα foldables και σε ένα smartphone - ναυαρχίδα από εδώ και πέρα.

Loading