Pixel 8a: Διέρρευσε σε διαφήμιση της Google

Εν όψει της παρουσίασής του που αναμένεται να γίνει μέσα στους επόμενους δύο μήνες, το Google Pixel 8a έκανε μια πρώτη εμφάνιση σε μια διαφήμιση για το Google Fi Wireless. Το Google Pixel 8a έχει ήδη διαρρεύσει αρκετές φορές και φαίνεται ότι θα φέρει ένα νέο, πολύ πιο στρογγυλεμένο σχεδιασμό μαζί με κάποιες άλλες βελτιώσεις.

Τώρα, έχουμε ουσιαστικά επίσημη επιβεβαίωση του σχεδιασμού του τηλεφώνου, καθώς η Google χρησιμοποίησε το Pixel 8a σε μια διαφήμιση για την υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας της, Google Fi Wireless. Αυτό εντοπίστηκε από έναν χρήστη του YouTube και κοινοποιήθηκε από τους ανθρώπους στο GSMArena.

Η διαφήμιση δείχνει τη νέα mid-range συσκευή της Google σε μπλε και υπόλευκη χρωματική παραλλαγή και είναι απολύτως σαφές ότι πρόκειται για το Pixel 8a. Πρώτον, η εν λόγω συσκευή έχει δύο κάμερες και μπλε χρώμα, κάτι που δεν θα ταίριαζε στο τυπικό Pixel 8. Επίσης, απουσιάζει το μικρόφωνο κοντά στις κάμερες.

Υπάρχει πολύ μικρή αμφιβολία ότι πρόκειται για οτιδήποτε άλλο εκτός από το Pixel 8a, αλλά είναι σίγουρα περίεργο που η Google, φαινομενικά από λάθος, άφησε αυτή τη διαφήμιση να βγει λίγο νωρίτερα.

[via]

Loading