PlayStation 5: Δείτε το επίσημο teardown video της Sony για τη νέα παιχνιδοκονσόλα

Αυξάνονται διαρκώς οι αποκαλύψεις για το PlayStation 5, καθώς οι early testers από την Ιαπωνία γεμίζουν το Διαδίκτυο με hands-on videos που μας δείχνουν gameplay και άλλες χρήσιμες πληροφορίες για τη νέα παιχνιδοκονσόλα της Sony. Παρόλα αυτά, η εταιρεία δεν κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια και συμμετέχει και αυτή στο “πανηγύρι” με το δικό της teardown video που ξεγυμνώνει πλήρως το PlayStation 5 για να μας δείξει τα σωθικά του.

Όπως μπορείτε να δείτε στη συνέχεια, ο εκπρόσωπος της Sony διαλύει εντελώς το PlayStation 5 για να δείξει την Hi-Speed υποδοχή USB Type-A, την υποδοχή 10Gbps USB Type-C, τις δύο υποδοχές 10Gbps USB Type-A και HDMI στο πίσω μέρος μαζί με το power connector, τη βάση που επιτρέπει να το στηρίξεις οριζόντια ή κάθετα και τις λευκές πλευρές που μπορούν να αφαιρεθούν χωρίς τη χρήση ειδικού εργαλείου.

Στο εσωτερικό του PlayStation 5 υπάρχει το οπτικό drive προστατευμένο από δύο επικαλύψεις για να μειώνεται ο θόρυβος του, η μητρική κάρτα με τη CPU και τη GPU, το υγρό μέταλλο για μόνωση στο SoC και το ξεχωριστό σύστημα ψύξης που εγγυάται ότι δεν θα υπερθερμαίνεται μετά από αρκετή ώρα gaming. Ακόμη, βλέπουμε τη μνήμη RAM 16GB, τον SSD χωρητικότητας 828GB με custom controller για ταχύτητες ανάγνωσης έως 5.5GB/s, καθώς και το τροφοδοτικό ισχύος 350W. Τέλος, ο ανεμιστήρας έχει διάμετρο 120mm και ύψος 45mm με δυνατότητα να τραβά αέρα και από τις δύο πλευρές της κονσόλας (γι’ αυτό υπάρχουν γρίλιες και στις δύο), αλλά και η υποδοχή PCIe Gen 4 M.2 για επέκταση του αποθηκευτικού χώρου.

Loading