PlayStation 5: Πως θα δεις το live streaming και φήμες για το άνοιγμα των προπαραγγελιών

Λίγες ώρες απομένουν για το μεγάλο σημερινό PlayStation 5 Showcase event, το οποίο θα έχει διάρκεια 40 λεπτά και αναμένεται ότι θα μας δώσει επιτέλους την ημερομηνία κυκλοφορίας και την τιμή της πολυαναμενόμενης νέας παιχνιδοκονσόλας της Sony.

Παρόλα αυτά, η γαλλική αλυσίδα καταστημάτων Fnac έχει ήδη αρχίσει να προετοιμάζει την επίσημη ιστοσελίδα της για τις προπαραγγελίες του PlayStation 5 και σύμφωνα με το Frandroid, αυτές θα ξεκινήσουν είτε σήμερα μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης, είτε από αύριο 17 Σεπτεμβρίου 2020.

Το γεγονός, πάντως, ότι θα ξεκινήσουν οι προπαραγγελίες δεν σημαίνει απαραίτητα ότι το PlayStation 5 θα κυκλοφορήσει πριν τα Xbox Series X/S. Σε ό,τι αφορά την τιμή, οι τελευταίες φήμες λένε ότι θα οριστεί στα ίδια επίπεδα με το Xbox Series X (δηλαδή €499), ενώ η Digital Edition θα κοστίζει στα €399.

Υπομονή μερικές ώρες για να μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες. Όσοι θέλετε να παρακολουθήσετε το live streaming δεν έχει παρά να συντονιστείτε στο παρακάτω video στις 23:00 ώρα Ελλάδας.

[via]

Loading