Pokémon Unite: Το δωρεάν MOBA της Tencent για Nintendo Switch, Android και iOS

Συνεχίζονται οι ανακοινώσεις της The Pokémon Company και αυτήν την εβδομάδα. Η εταιρεία επιβεβαίωσε πριν από λίγο ότι η TiMi Studios (ανήκει στην Tencent) ετοιμάζει το Pokémon Unite, το οποίο θα είναι MOBA τίτλος που θα κυκλοφορήσει δωρεάν για Nintendo Switch, Android και iOS με υποστήριξη cross-play μεταξύ των πλατφορμών.

Στο Pokémon Unite γίνονται μάχες μεταξύ δύο ομάδων μέσα σε μια αρένα. Η κάθε ομάδα αποτελείται από 5 παίκτες και στόχος της είναι να υπερασπιστεί το δικό της μισό, ενώ ταυτόχρονα επιχειρεί να κατακτήσει τον χώρο της αντίπαλης ομάδας. Ένα σενάριο, δηλαδή, που έχουμε δει πολλές φορές σε επιτυχημένα παιχνίδια.

Πριν την έναρξη του παιχνιδιού, ο gamer επιλέγει το Pokémon που επιθυμεί και ξεκινά τη μάχη από το Level 1. Μέσα στην αρένα θα βρει διάφορους τρόπους να ανέβει επίπεδο και να μάθει νέες κινήσεις, αντιμετωπίζοντας και κερδίζοντας τα διασκορπισμένα “άγρια Pokémon”, χωρίς φυσικά να αμελεί τον βασικό αντίπαλο. Κάθε μάχη έχει προκαθορισμένο χρονικό όριο, οπότε, σε περίπτωση που δεν καταφέρει καμία από τις δύο ομάδες να κυριαρχήσει, τότε η νίκη πηγαίνει σε αυτήν με τους περισσότερους πόντους.

Δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας του Pokémon Unite.

Loading