Polishing Cloth: Πανάκι καθαρισμού από την Apple στα $19

Κατά καιρούς η Apple καταφέρνει να εξοργίσει ακόμα και τους φανατικούς φίλους της με ορισμένα από τα προϊόντα που πουλά στα καταστήματα της, λόγω της πολύ υψηλής τιμής τους. Αυτή τη φορά δεν θα λέγαμε απαγορευτική την τιμή, όπως για παράδειγμα τα χρήματα που ζητά για τη βάση στήριξης της οθόνης Pro Display XDR ή τα ροδάκια για το Mac Pro, αλλά και πάλι τα $19 για ένα πανί καθαρισμού δεν τα λες και λίγα.

Η εταιρεία περιγράφει το Polishing Cloth ως ένα πανί από μαλακό, μη αποξεστικό υλικό που καθαρίζει οποιαδήποτε οθόνη της Apple (συμπεριλαμβανομένου του nano-texture γυαλιού) με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Η Apple προειδοποιεί, μάλιστα, τους κατόχους της οθόνης Pro Display XDR να μη χρησιμοποιούν οποιοδήποτε πανί για τον καθαρισμό της παρά μόνο αυτό που συμπεριλαμβάνει στη συσκευασία ή το Polishing Cloth που πωλείται πλέον ξεχωριστά.

Στην επίσημη σελίδα του προϊόντος υπάρχει η λίστα με τις συσκευές που μπορεί να καθαρίσει με ασφάλεια και όπως μπορείτε να φανταστείτε, σε αυτές συμπεριλαμβάνονται όλα τα διαθέσιμα μοντέλα iPhone, iPad, MacBook, Apple Watch κλπ.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

Loading