Google Project Glass: Έντονο ενδιαφέρον από τη βιομηχανία πορνό!

Από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε το Project Glass, οι πιο "κακεντρεχείς" θεώρησαν ότι η Augmented Reality εμπειρία που υπόσχεται η Google θα εφαρμοστεί για την παρακολούθηση πορνογραφικού υλικού, και φαίνεται ότι δεν πέφτουν έξω.

Google Glasses Porn Meme

Συγκεκριμένα, λίγο μετά την ανακοίνωση της Google στην Google I/O 2012, το PC Magazine επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο της Pink Visual, Quentin Boyer, διευρευνώντας την πιθανή εκμετάλλευση του Google Glass από την βιομηχανία πορνό και έλαβε την εξής απάντηση:

"Το είδος πορνό γνωστό ως 'point of view - POV' είναι εξαιρετικά δημοφιλές εδώ και καιρό. Προφανώς, μια συσκευή που επιτρέπει τη λήψη υψηλής ποιότητας video πραγματικά hands-free, τότε θα διευκολύνει πολύ την κατάσταση. Βέβαια, για να έχουμε πλήρη επίγνωση των δυνατοτήτων της συσκευής θα πρέπει να πάρουμε στα χέρια μας ένα ζευγάρι για δοκιμή, αν και ήδη ονειρευόμαστε τρόπους εκμετάλλευσης για ιδιαίτερες λήψεις, που δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν με παραδοσιακές κάμερες"

Ακόμη, το PC Magazine επικοινώνησε και με το κατάστημα εφαρμογών για ενήλικες MiKandi (παρέχει εφαρμογές Android της Pink Visual), εκπρόσωπος του οποίου βρέθηκε στη Google I/O 2012 και θα πάρει ένα beta ζευγάρι Google Glasses, οπότε η Pink Visual θα έχει την ευκαιρία να πειραματιστεί.

Πάντως, η MiKandi θα στραφεί σε άλλους τρόπους εκμετάλλευσης με σκοπό την ενίσχυση άλλου τύπου εφαρμογών, όπως dating apps.

"Ένας υπολογιστής που μπορεί να φορεθεί σαν το Glass, θα μπορούσε να παρέχει χρήσιμες πληροφορίες και αλληλεπίδραση κατά τη διάρκεια ενός ραντεβού. Για παράδειγμα, όταν κοιτάς σε μια λίστα κρασιών, μπορεί να βρει ένα παλιό tweet του/της συνοδού που αναφέρεται σε κάποιο από κρασί"

Δεν είναι η πρώτη φορά που η βιομηχανία πορνό μπαίνει μπροστά για την εξέλιξη και την εκμετάλλευση μιας νέας τεχνολογίας, καθώς παρόμοιες κινήσεις έγιναν με το home video, το Internet, την τεχνολογία 3D κλπ.

Για επίλογο, ας δούμε την πραγματική χρήση του Google Glass στο μέλλον από τους Nitrozac & Snaggy...

Google Glasses Nitrozac & Snaggy

**Photo via quickmeme

[via PCMagazine]

 

Loading