Porsche Design Huawei Watch GT 2, η ειδική έκδοση του smartwatch στα €695

Η συνεργασία της Huawei με την Porsche Design επεκτείνεται και σε άλλες κατηγορίες πλην των smartphones, καθώς η εταιρεία παρουσίασε επίσημα την αντίστοιχη έκδοση για το Huawei Watch GT 2.

Πιο αναλυτικά, το Porsche Design Huawei Watch GT 2 μοιάζει αρκετά σχεδιαστικά και κατασκευαστικά με το Huawei Watch GT 2 Pro που κυκλοφόρησε πρόσφατα, δηλαδή έρχεται με ελαφριά κατασκευή από τιτάνιο, κρύσταλλο ζαφείρι για την οθόνη και κεραμικό πίσω μέρος, ενώ το μεταλλικό λουράκι αφαιρείται εύκολα με ειδικό συρόμενο μηχανισμό.

Υποστηρίζει όλες τις λειτουργίες του Watch GT 2 Pro και ουσιαστικά η συμμετοχή της Porsche Design περιορίζεται στην ελαφρώς πιο πολυτελή κατασκευή (βλ. λουράκι), στο νέο watch face και….στην τιμή, καθώς κοστίζει €695.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading