Πως να ακούς τραγούδια από το YouTube χρησιμοποιώντας άλλες εφαρμογές!

Περιεχόμενο κατά παραγγελία, ατελείωτη ψυχαγωγία, μια πύλη προς τη γνώση και το γέλιο - το YouTube έχει γίνει κάτι περισσότερο από μια απλή πλατφόρμα βίντεο, είναι ένα πολιτιστικό φαινόμενο. Αλλά αυτό το πανταχού παρόν "διαφημιστικό διάλειμμα" μπορεί να διαλύσει την εμπειρία, και η διακαής επιθυμία να συνεχίσετε να ακούτε ενώ χρησιμοποιείτε άλλες εφαρμογές οδηγεί συχνά στον...φοβερό "τοίχο του Premium". Σε αυτό το άρθρο, ωστόσο, θα δείτε πως μπορείτε να απολαμβάνετε το πλήρες δυναμικό του YouTube, χωρίς διαφημίσεις και χωρίς να το έχετε στο προσκήνιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε σεντ.

Το YouTube Premium προσφέρει αδιαμφισβήτητα προνόμια: αναπαραγωγή χωρίς διαφημίσεις, ακρόαση στο παρασκήνιο, ακόμη και λήψεις για απόλαυση offline. Αλλά ας το παραδεχτούμε, δεν θέλουν όλοι να δεσμευτούν με μια συνδρομή. Και γιατί να το κάνουμε, όταν κρυμμένη μέσα στον Chrome browser βρίσκεται μια μαγική λύση;

  • Βρείτε το video που θέλετε να ακούσετε.
  • Αντιγράψτε το σύνδεσμο: Πατήστε το κουμπί "Share" και επιλέξτε "Copy Link".
  • Ανοίξτε τον Chrome browser στη φορητή συσκευή σας και επικολλήστε το αντιγραμμένο link στη γραμμή διευθύνσεων.
  • Ξεκλειδώστε την προβολή επιφάνειας εργασίας: Πατήστε τις τρεις κάθετες τελείες στην επάνω δεξιά γωνία και επιλέξτε "Request Desktop Site".
  • Αναπαραγωγή και ελαχιστοποίηση: Πατήστε το κουμπί αναπαραγωγής και απολαύστε! Τώρα, ελαχιστοποιήστε το Chrome και επιστρέψτε στην αρχική σας οθόνη.

Αυτό ήταν! Ο ήχος συνεχίζει να παίζει, ακόμα και με την οθόνη σας κλειστή! Το πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων του Android αναλαμβάνει, επιτρέποντάς σας να ελέγχετε την αναπαραγωγή από τη γραμμή ειδοποιήσεων. Μόλις «παραβιάσατε» το σύστημα και απελευθερώσατε τις πραγματικές δυνατότητες του YouTube, και όλα αυτά μέσα από την άνεση του υπάρχοντος προγράμματος περιήγησης.

Loading