PS4 Remote Play: Τώρα παίζεις παιχνίδια του PS4 σε όλες τις συσκευές Android

Μετά από αρκετά χρόνια, η Sony αποφάσισε να πάρει επιτέλους τη λογική απόφαση και να ανοίξει την εφαρμογή PS4 Remote Play για όλα τα Android smartphones που τρέχουν λειτουργικό σύστημα Android 5.0 ή μεταγενέστερη έκδοση. Μέχρι πρότινος, η δυνατότητα να παίζεις παιχνίδια του PS4 υπήρχε μόνο στα Xperia smartphones της εταιρείας, παρά το γεγονός ότι είχε ήδη ανοίξει το PS4 Remote Play για συσκευές iOS, Windows PC και Mac.

Με την εφαρμογή PS4 Remote Play μπορείς να συνδέσεις το ασύρματο τηλεχειριστήριο DualShock 4 με την Android συσκευή σου μέσω Bluetooth. Παράλληλα, σήμερα αναβαθμίζεται η εφαρμογή για συσκευές iOS και φέρνει τη δυνατότητα να "κλειδώσεις" τον προσανατολισμό της οθόνης.

Εξάλλου, η Sony αναβαθμίζει σήμερα και το λογισμικό του PS4 φέρνοντας βελτιωμένη λειτουργία Party με διπλάσιους συμμετέχοντες (16 από 8), σημαντικές βελτιώσεις στην ποιότητα του ήχου και τη σύνδεση στο δίκτυο, αλλά και νέα λειτουργία μετατροπής του προφορικού λόγου σε γραπτό κείμενο στα chats (μόνο στις ΗΠΑ).

Η εφαρμογή PS4 Remote Play είναι διαθέσιμη δωρεάν σε Google Play Store και App Store. Σε περίπτωση που δεν σας επιτρέπεται η εγκατάσταση, τότε θα χρειαστεί να περιμένετε μερικές ημέρες, διότι το λανσάρισμα γίνεται σταδιακά μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα.

[Sony]

Loading