Quake: Το θρυλικό fps επέστρεψε με ανανεωμένα γραφικά και νέο υλικό

Οι φήμες των τελευταίων εβδομάδων επιβεβαιώθηκαν με την έναρξη του QuakeCon 2021, μιας και η id Software προχώρησε στην ανακοίνωση και ταυτόχρονα στην κυκλοφορία της αναβαθμισμένης επανέκδοσης του original Quake με αφορμή την 25η επέτειο του. Το νέο Quake έρχεται με υποστήριξη για ανάλυση έως 4K, οθόνες widescreen, δυναμικό φωτισμό, anti-aliasing και γενικότερα αναβαθμισμένα γραφικά, αλλά και με νέο υλικό από τη Machine Games. 

quake-enhanced-1.jpg

Συγκεκριμένα, στο πακέτο θα βρούμε τα δύο expansion packs μαζί με δύο νέα expansions της Machine Games, online mode 4 παικτών ή split-screen co-op για το βασικό campaign, καθώς και multiplayer για μάχες 8 παικτών με υποστήριξη cross-play ή 4 παικτών σε τοπικό split-screen. Να σημειωθεί ότι υποστηρίζονται mods που έχουν φτιάξει φίλοι του παιχνιδιού, συμπεριλαμβανομένου του Quake 64.

quake-enhanced-2.jpg

Το νέο Quake είναι διαθέσιμο σε Windows PC, Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5 και Nintendo Switch.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading