Red Dead Redemption 2: Έρχεται στο Xbox Game Pass στις 7 Μαΐου!

Το έχουμε πει πολλές φορές στο παρελθόν ότι η υπηρεσία Xbox Game Pass είναι ίσως ό,τι πιο value-for-money υπάρχει στην αγορά για τους gamers, αρκεί να έχουν στην κατοχή τους Xbox One ή Windows PC. Η Microsoft φροντίζει τακτικά να προσθέτει νέους τίτλους που μπορείς να παίζεις πληρώνοντας μια μηνιαία συνδρομή (€3.99 για PC, €9.99 για Xbox, €14.99 για όλα + online multiplayer) και πολλές φορές αυτά τα παιχνίδια είναι από το ψηλότερο ράφι.

Η εταιρεία επιφυλάσσει μια πολύ ευχάριστη και μια δυσάρεστη έκπληξη για τους συνδρομητές του Xbox Game Pass for Console, καθώς από τις 7 Μαΐου θα προσθέσει το Red Dead Redemption 2, αλλά ταυτόχρονα θα αφαιρεθεί το Grand Theft Auto V που μπήκε μόλις τον περασμένο Ιανουάριο. Ουσιαστικά, η δημιουργός Rockstar Games κάνει μια τράμπα μεταξύ δύο εκ των κορυφαίων παιχνιδιών της ιστορίας της.

Ποια είναι η υπόθεση του Red Dead Redemption 2

Αμερική, 1899. Έχει έρθει η αρχή του τέλους για την Άγρια Δύση, καθώς οι εκπρόσωποι του νόμου κυνηγούν τις τελευταίες παράνομες συμμορίες. Όσοι δεν παραδίνονται ή δεν καταθέτουν τα όπλα, θα εκτελούνται.

Μετά από μια αποτυχημένη ληστεία στην πόλη Blackwater, ο Arthur Morgan και η συμμορία Van der Linde τρέπονται σε φυγή. Καθώς οι ομοσπονδιακοί πράκτορες και οι κορυφαίοι κυνηγοί επικυρηγμένων βρίσκονται στα ίχνη τους, η συμμορία πρέπει να ληστεύει και να μάχεται στην άγρια ενδοχώρα της Αμερικής για να επιβιώσει. Οι εσωτερικές τριβές απειλούν να διασπάσουν τη συμμορία και ο Arthur καλείται να αποφασίσει αν θα ακολουθήσει τα δικά του ιδανικά ή αν θα μείνει πιστός στη συμμορία που τον ανέθρεψε.
Loading