Xbox Game Pass: Ακόμη 4 παιχνίδια στην υπηρεσία, με το Tekken 7 να ξεχωρίζει

Βαρεθήκαμε να το λέμε, αλλά το Xbox Game Pass είναι αυτή τη στιγμή με διαφορά η πιο value-for-money συνδρομητική υπηρεσία, με τη Microsoft να συνεχίζει ασταμάτητα το φόρτωμα με νέα τίτλους που μπορείς να παίξεις πληρώνοντας συνδρομή μόλις €3.99/μήνα.

Την περασμένη εβδομάδα έγινε μια σπουδαία κίνηση με την προσθήκη του κορυφαίου video game των ‘10s, το Grand Theft Auto V (+ το Grand Theft Auto Online), και τα όμορφα συνεχίζονται αυτή τη βδομάδα με την ανακοίνωση των Frostpunk, Sword Art: Fatal Bullet, Tekken 7 και FTL: Faster Than Light. Θα τα δούμε όλα μέσα στον Ιανουάριο, αρχής γενομένης με τα πρώτα δύο από τις 9 Ιανουαρίου, ενώ στις 16 Ιανουαρίου θα προστεθούν τα άλλα δύο.

Υπενθυμίζουμε ότι η Microsoft δίνει στους νέους συνδρομητές δωρεάν πρόσβαση στα Spotify Premium, EA Access και Discord Nitro. Το πρώτο τρίμηνο συνδρομής εξακολουθεί να προσφέρεται τους νέους συνδρομητές με μόλις €1, από εκεί και πέρα τα διαθέσιμα πακέτα είναι τα εξής:

  • Xbox Game Pass PC - €3.99/μήνα και περιλαμβάνει 100+ PC games
  • Xbox Game Pass Console Games - €9.99/μήνα και περιλαμβάνει 100+ Xbox games
  • Xbox Live Gold - €9.99/μήνα και περιλαμβάνει πρόσβαση σε online multiplayer games
  • Xbox Game Pass Ultimate - €14.99/μήνα και περιλαμβάνει τα Xbox Game Pass PC, Xbox Live Gold και Xbox Game Pass Console Games

[Xbox]

Loading