Red Notice: Ετοιμάζονται ακόμα δύο sequel της ταινίας από τη Netflix

H Netflix ανακοίνωσε επίσημα ότι η επιτυχημένη ταινία Red Notice με τους ταλαντούχους Dwayne Johnson, Gal Gadot και Ryan Reynolds ανανεώθηκε όχι μόνο για ένα αλλά για δύο sequels.

Ωστόσο, επειδή τα προγράμματα των Johnson, Gadot και Reynolds είναι αρκετά επιβαρυμένα, η παραγωγή αποφάσισε να επεκτείνει το καστ της ταινίας πέρα από την βασική τριάδα.

Ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος Rawson Marshall Thurber θα επιστρέψει και όπως αναφέρεται έχει ήδη αρχίσει να γράφει τα sequels.

Στο Red Notice είδαμε τον Johnson να υποδύεται έναν αναλυτή προφίλ του FBI, τον John Hartley, τον οποίο έχει παγιδέψει η Sarah Black (Gadot) - γνωστή και ως Bishop - η μεγαλύτερη κλέφτης τέχνης στον κόσμο. Ο Hartley ζήτησε τη βοήθεια του εγκληματία Nolan Booth (Reynolds) για να εμποδίσει την Black να κλέψει τα ανεκτίμητης αξίας χρυσά αυγά της Κλεοπάτρας, να καθαρίσει το όνομά του και να επαναφέρει τον Booth ως τον Νο. 1 κλέφτη στον κόσμο.

Το τέλος του Red Notice φάνηκε άκρως υποσχόμενο για τις μελλοντικές περιπέτειες της τριάδας, επομένως τα νέα των επερχόμενων ταινιών δεν ήταν εντελώς απροσδόκητα. Εάν τα γυρίσματα ξεκινήσουν το 2023, τότε το Red Notice 2 και το Red Notice 3 ενδέχεται να φτάσουν στο Netflix το 2024.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading