Red Notice: Πρώτο trailer για τη νέα ταινία του The Rock

Η ταινία Red Notice με πρωταγωνιστές τους Dwayne "The Rock" Johnson, Ryan Reynolds και Gal Gadot ανακοινώθηκε επίσημα από την Netflix, με την τελευταία να προχωρά και στη δημοσίευση ενός απολαυστικού trailer. Μάλιστα, ο ίδιος ο The Rock ανέφερε ότι το Red Notice είναι η μεγαλύτερη ταινία του Netflix.

Στην ταινία, ο The Rock υποδύεται έναν πράκτορα του FBI που κυνηγά τον μεγαλύτερο κλέφτη τέχνης στον κόσμο (Gadot), με τη βοήθεια του μεγαλύτερου απατεώνα που έχει δει ποτέ ο κόσμος, τον οποίο υποδύεται ο Reynolds.

Φυσικά, στο trailer βλέπουμε το κυνήγι να γίνεται σταδιακά πιο παράλογο και να τελειώνει με τον Gadot να βάζει τέλος στα πράγματα βάζοντας χειροπέδες στους Reynolds και Johnson.

Το Red Notice θα προσγειωθεί στο Netflix στις 12 Νοεμβρίου 2021.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading