Redmi Buds 5: Επίσημα τα νέα πολύ προσιτά TWS ακουστικά

Μαζί με την τρομερά ενδιαφέρουσα σειρά Redmi Note 13, η Xiaomi προχώρησε στα αποκαλυπτήρια των νέων προσιτών TWS ακουστικών της θυγατρικής της που ονομάζονται Redmi Buds 5 και υπόσχονται σημαντικές αναβαθμίσεις σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά τους.

redmi-buds-5-1.jpg

Τα Redmi Buds 5 ξεχωρίζουν για το γεγονός ότι προσφέρουν ενεργή ακύρωση θορύβου 46dB με δυνατότητα επιλογής από τρία διαφορετικά modes, αλλά και από τρία transparency modes για να ακούς τον κόσμο γύρω σου. Σύμφωνα με την εταιρεία, η ακύρωση θορύβου μπαίνει στην εξίσωση και κατά την διάρκεια των τηλεφωνικών κλήσεων χάριν στον νέο αλγόριθμο AI που ενισχύει την απόδοση των 2x noise-cancelling μικροφώνων τους.

redmi-buds-5-2.jpg

Η ποιότητα του ήχου βελτιώθηκε επίσης σημαντικά χάριν στα νέα 12.4mm drives με διάφραγμα επικαλυμμένο από τιτάνιο, η αυτονομία φτάνει πλέον τις 40 ώρες (μαζί με τη θήκη) και η ταχύτατη φόρτιση σου προσφέρει 2 ώρες ακρόαση με μόλις 5 λεπτά.

Τα Redmi Buds 5 θα πωλούνται σε τιμή μόλις 199 yuan (περίπου €25) στην Κίνα και τα περιμένουμε και στην Ευρώπη σε ελαφρώς υψηλότερη τιμή.

Loading