Resident Evil 3 Remake: Το νέο trailer τρομοκρατεί με τον Nemesis

Η Capcom επιστρέφει με νέο υλικό για το Resident Evil 3 Remake και φέρνει τον τρόμο στους gamers με τον φοβερό κεντρικό αντίπαλο Nemesis. Όπως θα δείτε στα screenshots και το νέο trailer, ο Nemesis δεν είναι απλά πανίσχυρος, αλλά έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί όπλα (όπως rocket launcher και flamethrower) και διαθέτει ένα ιδιαίτερα ενοχλητικό πτυσσόμενο “πλοκάμι”.

Στο νέο trailer του Resident Evil 3 Remake, η εταιρεία μας παρουσιάζει και μερικούς άλλους ήρωες πλην της πρωταγωνίστριας Jill Valentine. Τον Brad Vickers, επιζόντα της ομάδας STARS από το original Resident Evil, τον Carlos Oliveira (ο άλλος playable χαρακτήρας) μέλος της υπηρεσίας Umbrella Biohazard Countermeasure, αλλά και τους στρατιώτες Mikhail Victor, Nicholas Ginovaef, Tyrell Patrick και Murphy Seeker.

Το Resident Evil 3: Remake μεταφέρει τους gamers στη Raccoon City και τους βάζει στον ρόλο της Jill Valentine, η οποία παλεύει να επιβιώσει από τις ορδές των zombies και τη Nemesis. Αυτή τη φορά υπάρχει μια μικρή αλλαγή στο gameplay, καθώς η κάμερα ακολουθεί τον χαρακτήρα από το ύψος του ώμου σε μια third-person οπτική.

Το remake βασίζεται στην μηχανή RE Engine της Capcom, δηλαδή αυτήν που χρησιμοποίησε και για τα Resident Evil 7, Devil May Cry 5 και Resident Evil 2: Remake. Όσοι προπαραγγείλουν θα λάβουν ένα έξτρα Classic Costume Pack με τον original ρουχισμό της Jill και το original χτένισμα του Carlos Oliveira.

Το Resident Evil 3: Remake θα κυκλοφορήσει στις 3 Απριλίου 2020 για Windows PC (μέσω Steam), Xbox One και PS4.

Loading