Resident Evil: Το reboot της ταινίας έρχεται το 2021

Το ενδιαφέρον της βιομηχανίας του κινηματογράφου για το Resident Evil είναι ιδιαίτερα έντονο τους τελευταίους μήνες, καθώς μετά τη Netflix που παρεμπιπτόντως ετοιμάζει το Resident Evil: Infinite Darkness, έρχονται στη δημοσιότητα πληροφορίες για αναβίωση των live-action ταινιών με νέο cast.

Η αλήθεια είναι ότι οι ταινίες με θέμα το δημοφιλέστατο video game δεν έλαβαν και τις καλύτερες κριτικές, ωστόσο, έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν περισσότερα από $1.2 δισ. δολάρια στο box office παγκοσμίως, άρα υπάρχει “ψωμάκι”.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, την παραγωγή του reboot για την κινηματογραφική μεταφορά έχει αναλάβει η Constantin Film και μάλιστα το σενάριο θα βασίζεται πολύ περισσότερο στα γεγονότα των πρώτων δύο παιχνιδιών της σειράς Resident Evil.

Ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος της ταινίας, Johannes Roberts, δήλωσε τα εξής:

Με αυτήν την ταινία ήθελα να επιστρέψω στα πρώτα δύο παιχνίδια και να αποδώσω την ατμόσφαιρα που βίωσα ως gamer την πρώτη φορά, ενώ παράλληλα να πω την ιστορία μιας μικρής Αμερικανικής πόλης που βρίσκεται σε πτώση.

Στο cast του νέου Resident Evil συμμετέχουν οι Kaya Scodelario (Claire Redfield), Hannah John-Kamen (Jill Valentine), Robbie Amell (Chris Redfield), Tom Hopper (Albert Wesker), Avan Jogia (Leon S. Kennedy) και Neal McDonough (William Birkin).

Η νέα ταινία Resident Evil θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2021, χωρίς να έχει γίνει γνωστή ακριβής ημερομηνία.

[via]

Loading