Resident Evil: Infinite Darkness, έρχεται η animated ταινία από τη Netflix!


Το franchise του Resident Evil συνεχίζει μετά από τόσα χρόνια να εξιτάρει τον κόσμο και γι’ αυτό η Netflix έχει αποφασίσει να το εκμεταλλευτεί όσο το δυνατόν περισσότερο. Η εταιρεία είχε αποκαλύψει στα τέλη Αυγούστου ότι ετοιμάζει live-action τηλεοπτική σειρά και ακριβώς έναν μήνα μετά ανακοινώνει τη δημιουργία CG ταινίας με τίτλο Resident Evil: Infinite Darkness!

Η αποκάλυψη έγινε από τον λογαριασμό Twitter της εταιρείας στην Πορτογαλία μαζί με ένα πρώτο trailer που μας δίνει μια πρώτη εικόνα. Σε αυτό βλέπουμε μια νεαρή γυναίκα να εξερευνεί ένα ετοιμόρροπο σπίτι ώσπου εντοπίζει ένα πτώμα περιτριγυρισμένο από κάψουλες καραμπίνες. Κρίνοντας από το κόκκινο δερμάτινο μπουφάν θα μπορούσε να είναι η Claire Redfield, αν και φαίνεται πιο ηλικιωμένη. Στο τέλος του trailer ένας άντρας σώζει κάποιον άλλο από ένα ζόμπι και αποκαλύπτεται πως πρόκειται για τον Leon Kennedy, έναν από τους πιο αναγνωρίσιμους χαρακτήρες του Resident Evil.

Αναμένουμε επίσημο πρώτο trailer από τη Netflix, καθώς και ενημέρωση για την ημερομηνία κυκλοφορίας του Resident Evil: Infinite Darkness.

Loading