Rocket League: Έρχεται στο Epic Games Store και μετατρέπεται σε free-to-play

Ακόμη ένα δημοφιλές video game μετατρέπεται σε free-to-play αυτό το καλοκαίρι. Πρόκειται για το Rocket League, αυτό το μπερδεμένο χαοτικό ποδοσφαιράκι που πλέον ανήκει στην Epic Games και η τελευταία αποφάσισε να το διαθέτει δωρεάν μέσα από το κατάστημα Epic Games Store όταν πραγματοποιηθεί οριστικά η μετάβαση του σε αυτό.

Η Epic Games προχώρησε πέρυσι στην εξαγορά της δημιουργού Psyonix και διατήρησε το Rocket League στην πλατφόρμα Steam με τιμή πώλησης τα €19.99, παρόλα αυτά, με αφορμή τη μεταφορά στο Epic Games Store θα μετατραπεί σε free-to-play. Όσοι έχουν αγοράσει το παιχνίδι στο Steam θα διατηρήσουν την πρόοδο τους στο Epic Games Store, ενώ θα υποστηρίζεται η δυνατότητα cross-play. Επίσης, θα γίνουν ορισμένες αναβαθμίσεις στο μενού, τα Tournaments και τα Challenges.

Τέλος, όσοι έχουν αγορασμένο το Rocket League θα μπουν αυτόματα σε Legacy status που περιλαμβάνει όλα τα Rocket League DLCs, 200+ αντικείμενα αναβαθμισμένα σε Legacy, Dieci-Oro Wheels, Huntress Player Banner και τον τίτλο Est. 20XX ανάλογα με τη χρονιά που ξεκίνησαν να παίζουν το Rocket League.

Μόλις το δείτε στο Epic Games Store, μπορείτε να το προσθέσετε στη βιβλιοθήκη σας.

Loading