Sam & Max Save the World Remastered, έρχεται σε PC και Nintendo Switch

Οι αγαπημένοι freelance ντετέκτιβ Sam και Max επιστρέφουν στο προσκήνιο μέσα από την κυκλοφορία μιας remastered έκδοσης που θα είναι διαθέσιμη για Windows PC και Nintendo Switch από τις 2 Δεκεμβρίου 2020.

Ο λόγος για το Sam & Max Save the World Remastered, το οποίο αναπτύσσει η Skunkape Games και αποτελεί την ανακαινισμένη έκδοση του Sam & Max: Season One της Telltale Games. Συμπεριλαμβάνονται και τα 6 επεισόδια, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως έδωσε τις ευλογίες του και ο Steve Purcell, ο εμπνευστής και original δημιουργός της σειράς των point-and-click adventures.

Στην υπόθεση του παιχνιδιού, οι δύο ντετέκτιβ λαμβάνουν μια ανησυχητική αναφορά στα γραφεία τους που αφορά τη μυστηριώδη συμπεριφορά ορισμένων παιδιών-σταρ. Φαίνεται ότι κάποιος τα έχει υπνωτίσει και ο Sam με τον Max καλούνται να βρουν την πηγή του κακού και να τη σταματήσουν. Φυσικά, το παιχνίδι μένει πιστό στα καρτουνίστικα γραφικά και τη χιουμοριστική αντιμετώπιση των πραγμάτων.

Δείτε και το πρώτο trailer:

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading