Διαγωνισμός "ChatON" από τη Samsung στο Facebook

Η Samsung Electronics Hellas προσκαλεί τους χρήστες του διαδικτύου να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό ChatON στο Facebook (http://www.facebook.com/SamsungMobileGreece/app_484488904908130), να κατεβάσουν την εφαρμογή και να κερδίσουν ένα GALAXY Tab 2 10.1 και ένα GALAXY Tab 2 7.0.

Samsung ChatON Contest

Το ChatON είναι ένας δυναμικός τρόπος έκφρασης και επικοινωνίας που διαφέρει από τον κλασικό τρόπο chatting. Πρόκειται για μία νέα παγκόσμια υπηρεσία messaging app που επιτρέπει στο χρήστη να επικοινωνεί με τους φίλους του ανά τον κόσμο.

Συγκεκριμένα, ο χρήστης της υπηρεσίας ChatON μπορεί να επικοινωνεί με περισσότερους από δύο φίλους ταυτόχρονα, καθώς και να στέλνει το ίδιο μήνυμα σε πολλούς παραλήπτες την ίδια στιγμή. Ο τρόπος επικοινωνίας δεν αρκείται στο καθιερωμένο messenger, καθώς μπορεί κανείς να αποστέλλει φωτογραφίες, videos, animated messages, audio clips, επαφές, ημερομηνίες, τοποθεσίες.

Ο διαγωνισμός είναι ενεργός έως και τις 26 Νοεμβρίου στις 12:00, όπου θα γίνει και η μεγάλη κλήρωση και θα αναδειχθούν οι 2 τυχεροί νικητές.

Loading