Samsung Galaxy A8s: Αυτό θα είναι το πρώτο all-screen smartphone της εταιρείας, πιθανότατα με τρύπα αντί για notch

Πριν από λίγες ημέρες είχαμε την είδηση ότι η Samsung αναζητά τρόπο να κρύψει την εμπρόσθια κάμερα κάτω από την οθόνη και πριν από λίγη ώρα είχαμε μάλλον κάτι σαν ανακοίνωση για το ποια συσκευή θα είναι αυτή. Η εταιρεία πραγματοποίησε εκδήλωση για το λανσάρισμα των Samsung Galaxy A9s και Galaxy A6s στην Κίνα και στο τέλος έδειξε στο κοινό ένα teaser για το Samsung Galaxy A8s.

Από εκείνη την ώρα είχαμε έναν "πανζουρλισμό" διότι φαίνεται μια εντελώς all-screen συσκευή στην εικόνα της εταιρείας. Παρόλα αυτά, ο Κινέζος έγκυρος leakster Ice Universe αναφέρει ότι θα διαθέτει μια πολύ μικρή τρύπα στην οθόνη αντί για notch, για να φιλοξενεί αποκλειστικά την εμπρόσθια κάμερα. Σε περίπτωση που ισχύει το σενάριο της τρύπας, τότε θα πρέπει να δούμε πως θα συμπεριφέρεται το Samsung Galaxy A8s όταν θέλεις να παρακολουθήσεις κάτι σε full screen (π.χ. ένα video στο YouTube).

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Samsung ετοιμάζεται να καινοτομήσει "χοντρά" στο επερχόμενο Samsung Galaxy S10, μιας και έχει επιβεβαιώσει ότι οι νέες τεχνολογίες θα δοκιμάζονται πρώτα στα mid-range smartphones και έπειτα θα τις βλέπουμε στις ναυαρχίδες.

[via]

Loading