Samsung Galaxy Note 10: Τα πρώτα renders δείχνουν σημαντικές αλλαγές στον σχεδιασμό [Video]

Αρχίζουν σιγά σιγά να πληθαίνουν οι διαρροές για το Samsung Galaxy Note 10 και χάριν στην ιστοσελίδα 91Mobiles έχουμε τη δυνατότητα να δούμε τα πρώτα renders της συσκευής για να πάρουμε μια εικόνα από την (πολύ πιθανή) εμφάνιση του.

Αν θεωρήσουμε ότι τα renders λένε την αλήθεια, τότε το Samsung Galaxy Note 10 θα έρθει με σημαντικές αλλαγές στον σχεδιασμό του. Καταρχάς, στο πίσω μέρος η τριπλή κάμερα έχει τοποθετηθεί κάθετα στην επάνω αριστερή γωνία και το camera module είναι με στρογγυλεμένες γωνίες, σε αντίθεση με το κλασικό για τη σειρά Galaxy Note τετραγωνισμένο οριζόντιο camera module.

Οι φήμες λένε, επίσης, ότι οι αισθητήρες της τριπλής κάμερας θα είναι αυτοί του Samsung Galaxy S10+, δηλαδή κύριος αισθητήρας 12MP με φακό μεταβαλλόμενου διαφράγματος, δεύτερος αισθητήρας 12MP με τηλεφακό για 2x οπτικό zoom και τρίτος αισθητήρας 16MP με υπερευρυγώνιο φακό 123°. Δεν διακρίνουμε, πάντως, τον αισθητήρα μέτρησης καρδιακού παλμού.

Στην πρόσοψη, το Samsung Galaxy Note 10 φαίνεται ότι θα συνδυάσει τη σταθερότητα του τετραγωνισμένου πλαισίου με τις κυρτές γωνίες, έτσι ώστε να μπορείς να το κρατάς σταθερό ακόμη και κάθετα. Η οθόνη αναμένεται στις 6.3'' με κυρτό AMOLED panel και ελάχιστα bezels, ενώ από κάτω της θα υπάρχει αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων τεχνολογίας υπερήχων. Σε αντίθεση με τη σειρά Samsung Galaxy S10, η οπή για την εμπρόσθια κάμερα βρίσκεται κεντρικά στο επάνω μέρος και όχι στη δεξιά πλευρά.

Στο κάτω μέρος έχει τοποθετηθεί ηχείο, υποδοχή USB Type-C και η γραφίδα S-Pen, αλλά δεν διακρίνουμε πουθενά υποδοχή 3.5mm για ακουστικά. Στο επάνω μέρος υπάρχει αισθητήρας υπερύθρων και παρά τις φήμες για σχεδιασμό χωρίς φυσικά κουμπιά, μάλλον αυτές αφορούσαν την αφαίρεση του ξεχωριστού κουμπιού ενεργοποίησης του ψηφιακού βοηθού Bixby.

Είναι ακόμα νωρίς για να θεωρήσουμε δεδομένο κάτι από τα παραπάνω, αλλά με βάση το ιστορικό της ιστοσελίδας 91Mobiles, ο σχεδιασμός του Samsung Galaxy Note 10 δεν θα διαφέρει ιδιαίτερα από αυτό που βλέπουμε σήμερα.

[via]

Loading