Samsung Galaxy Tab S9 Series: Μια premium εμπειρία tablet για κάθε χρήστη

Η περίοδος της πανδημίας υπενθύμισε στο καταναλωτικό κοινό πόσο σημαντική είναι τελικά η κατηγορία των tablets, καθώς ο συγκεκριμένος τύπος συσκευής αποδείχθηκε ιδιαίτερα χρήσιμος τόσο για λόγους διασκέδασης, όσο και ως εργαλείο ενίσχυσης της παραγωγικότητας για χρήστες κάθε ηλικίας.

samsung-galaxy-tab-s9-series-3.jpg

Για τη Samsung τα tablets δεν έπαψαν ποτέ να αποτελούν προτεραιότητα, μιας και η εταιρεία επενδύει ακατάπαυστα στην εξέλιξη τους με αποτέλεσμα να παρουσιάζει κάθε χρόνο μια ολοκληρωμένη γκάμα εξαιρετικών προτάσεων. Ειδικά σε αυτήν την back-to-school περίοδο, η σειρά Samsung Galaxy Tab S9 έχει να προσφέρει πραγματικές λύσεις για κάθε ανάγκη στον εκπαιδευτικό και επαγγελματικό τομέα.

Συγκεκριμένα, είναι ήδη διαθέσιμα στην αγορά τα μοντέλα Galaxy Tab S9, Galaxy Tab S9+ και Galaxy Tab S9 Ultra, όλα με εκπληκτικές οθόνες Dynamic AMOLED 2X (11’’, 12.4’’ και 14.9’’ αντίστοιχα) υψηλού ρυθμού ανανέωσης εικόνας 60-120Hz για τρομερά ομαλές μεταβάσεις στο σκρολάρισμα και βελτιστοποιημένη κατανάλωση μπαταρίας, αλλά και αναλογία εικόνας 16:10 που κρίνεται ιδανική για την παρακολούθηση ταινιών, videos και gaming. Μάλιστα, για πρώτη φορά φέτος έχει ενσωματωθεί η τεχνολογία Vision Booster που ρυθμίζει αυτόματα την ένταση των χρωμάτων, ενώ τα 4x ηχεία ρυθμισμένα από την AKG υποστηρίζουν το πρότυπο Dolby Atmos και εκτοξεύουν την ψυχαγωγία σε άλλο επίπεδο.

samsung-galaxy-tab-s9-series-1.jpg

Όπως διαπιστώσατε, όλα τα μοντέλα διαθέτουν μεγάλες οθόνες για να έχει ο χρήστης αρκετό χώρο στην διάθεση του προκειμένου να αξιοποιεί στον μέγιστο βαθμό την λειτουργία Multi Window. Χάριν στην τελευταία μπορεί να ανοίγει έως τρεις εφαρμογές ταυτόχρονα σε παράθυρα που προσαρμόζει ανάλογα με τις επιθυμίες του, ενώ μπορεί να ανοίγει επιπλέον εφαρμογές σε pop-up παράθυρα που μετακινούνται επάνω από τα υπόλοιπα κατά το δοκούν. Μια εξαιρετικά χρήσιμη λειτουργία για multitasking σε άλλο επίπεδο και με μια αίσθηση χρήσης laptop, ειδικά εάν επιλέξεις και την ξεχωριστή θήκη - πληκτρολόγιο. Εξίσου σημαντικό το γεγονός ότι όλα τα μοντέλα συμπεριλαμβάνουν στο πακέτο τους την γραφίδα S Pen που πέρα από τις προφανείς χρήσεις για έκφραση της δημιουργικότητας κατά την γραφή σημειώσεων μετατρέπει με την βοήθεια αλγορίθμου AI τον γραφικό χαρακτήρα σε ψηφιακό κείμενο!

Όλα τα παραπάνω υποστηρίζονται από ισχυρό hardware, μιας και τα tablets της σειράς Samsung Galaxy Tab S9 είναι εξοπλισμένα με το Snapdragon 8 Gen2 SoC ειδικά βελτιστοποιημένο για συσκευές Galaxy, το οποίο εγγυάται ταχύτατη απόδοση σε έντονο multitasking και απαιτητικά πολύωρα gaming sessions χωρίς θέματα υπερθέρμανσης ή άλλου είδους κολλήματα. Από την εξίσωση δεν λείπουν και οι μπαταρίες μεγάλης χωρητικότητας για να μην αναζητάς τον φορτιστή σου κατά τη διάρκεια της ημέρας.

samsung-galaxy-tab-s9-series-2.jpg

Από πλευράς σχεδιασμού και κατασκευής, τα tablets της σειράς Samsung Galaxy Tab S9 διακρίνονται από το εκλεπτυσμένο design με μικρό βάρος και πάχος (π.χ. το Galaxy Tab S9 Ultra έχει πάχος μόλις 5.5mm), μεταφέρονται πανεύκολα παντού παρά το μεγάλο μέγεθος της οθόνης, ενώ είναι πιστοποιημένα με IP68* για προστασία από γλυκό νερό και σκόνη. Και χάριν στην υψηλότατη φωτεινότητα των οθονών, η χρήση τους υπό το έντονο φως της ημέρας είναι ανετότατη.

Να αναφέρουμε, επίσης, ότι όλα τα μοντέλα της σειράς μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν touchpad για την διαχείριση άλλων συσκευών του οικοσυστήματος Galaxy, υποστηρίζουν πανεύκολη μεταφορά αρχείων μέσω της λειτουργίας Quick Share, μπορούν να αξιοποιηθούν σαν δεύτερες οθόνες για PC μέσω της λειτουργίας Second Screen και φυσικά υποστηρίζουν το Samsung DeX που τα μετατρέπει σε υπολογιστές όταν τα συνδέσεις με εξωτερική οθόνη.

samsung-galaxy-tab-s9-series-4.jpg

Θα βρείτε τη νέα σειρά Galaxy Tab S9 στο Samsung.com/gr.

Δωρεάν Standard Παράδοση

Έως 36 άτοκες δόσεις

*Τα Galaxy Tab S9, Tab S9+, Tab S9 Ultra διαθέτουν πιστοποίηση IP68. Με βάση συνθήκες δοκιμής για βύθιση σε γλυκό νερό βάθους έως 1,5 μέτρα και μέχρι 30 λεπτά. Δεν συνιστάται για χρήση σε παραλία ή πισίνα.

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε

Loading