Samsung Galaxy Z Flip3: Επίσημα με σημαντικές βελτιώσεις και πολύ χαμηλότερη τιμή

Η Samsung παρουσίασε επίσημα το Galaxy Z Flip3 στο σημερινό Unpacked Event, στο οποίο έχει διορθώσει αρκετά από τα θέματα της πρώτης γενιάς και έχει μειώσει την τιμή του στο ψυχολογικό όριο των $1000.

Το Samsung Galaxy Z Flip3 διαθέτει μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη 1.9’’ AMOLED (1.1’’ στο προηγούμενο μοντέλο) ανάλυσης 512 x 260, έτσι ώστε να βλέπεις με μεγαλύτερη άνεση τις εισερχόμενες ειδοποιήσεις, αλλά και διάφορες χρήσιμες πληροφορίες μέσω των νέων widgets. Επίσης μπορείς να τραβήξεις video ή και να πραγματοποιήσεις πληρωμές μέσω Samsung Pay στις χώρες όπου υποστηρίζεται η συγκεκριμένη μέθοδος.

Ξεδιπλώνοντας τη συσκευή βρίσκουμε οθόνη 6.7’’ AMOLED FHD+ (2640 x 1080) με προσαρμόσιμο ρυθμό ανανέωσης εικόνας 120Hz, η οποία είναι επικαλυμμένη με νέο εύκαμπτο PET που προσφέρει 80% μεγαλύτερη ανθεκτικότητα σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο. Μιας και μιλάμε για αντοχή, να αναφέρουμε ότι το Galaxy Z Flip3 είναι πιστοποιημένο στο πρωτόκολλο IP68 για αντοχή στο νερό σε βάθος 1.5m για 30 λεπτά, ενώ το εξωτερικό μέρος συνδυάζει αλουμίνιο και επικάλυψη Gorilla Glass Victus.

Στο hardware βρίσκουμε επεξεργαστή Snapdragon 888, 8GB μνήμη RAM LDDR5, 128GB/256GB αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 (χωρίς υποδοχή microSD), dual κάμερα 12MP f/1.8 OIS + 12MP f/2.2 ultrawide, εμπρόσθια κάμερα 10MP f/2.4, ηχεία stereo με υποστήριξη Dolby Atmos, μπαταρία 3300mAh με φορτιστή 15W (ασύρματη φόρτιση στα 10W) και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πλάι.

Το λειτουργικό σύστημα είναι το Android 11 με OneUI 3.1 και ορισμένες έξτρα λειτουργίες για να εκμεταλλεύεσαι την αναδιπλούμενη οθόνη (π.χ. το Flex Mode Panel για να χωρίζεις την οθόνη κατάλληλα σε δύο μέρη σε διάφορες εφαρμογές).

Το Samsung Galaxy Z Flip3 θα είναι διαθέσιμο σε αποχρώσεις Cream, Green, Black και Lavender από τις 27 Αυγούστου 2021, με την τιμή να ξεκινά από τα $999.99 (αργότερα θα προσθέσουμε τις επίσημες τιμές για Ελλάδα).

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading