Η Samsung νοιώθει έτοιμη να πρωταγωνιστήσει και στον τομέα των αισθητήρων καμερών για φορητές συσκευές και ανακοινώνει το ξεχωριστό τμήμα ISOCELL στο MWC 2017 Shanghai. Το όνομα δόθηκε από τους ομώνυμους αισθητήρες της εταιρείας, αλλά δεν έγιναν πολλά πράγματα γνωστά πλην των τεσσάρων βασικών κατηγοριών που ακολουθούν:

  • Οι αισθητήρες Bright ISOCELL προσφέρουν φωτεινές και καθαρές εικόνες υψηλής χρωματικής πιστότητας και με σημαντικά μειωμένη παραμόρφωση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.
  • Οι αισθητήρες Fast ISOCELL παρέχουν ταχύτατη αυτόματη εστίαση σε σταθερά ή κινούμενα αντικείμενα ακόμη και στο σκοτάδι.
  • Οι αισθητήρες Slim ISOCELL χαρακτηρίζονται από τα μικρότερα pixels της αγοράς (μέγεθος 0.9-1.0μm) και παραγωγή εικόνων υψηλής ποιότητας σε πολύ λεπτές συσκευές.
  • Οι αισθητήρες Dual ISOCELL μπορούν να τοποθετηθούν και να αναμειχθούν με διάφορους τρόπους για να καλύψουν οποιαδήποτε ανάγκη των κατασκευαστών.

Κλείνοντας να αναφέρουμε ότι κυκλοφορούν φήμες που θέλουν το Samsung Galaxy Note8 να είναι το πρώτο που θα φέρει αισθητήρες Dual ISOCELL.

 

[Samsung]

Advertisements