Συνεχίζονται οι ανακοινώσεις της Samsung που αφορούν το hardware. Αυτή τη φορά έχουμε έναν νέο εξαιρετικά λεπτό αισθητήρα κάμερας 20MP που προορίζεται για full-screen smartphones.

Ο Samsung ISOCELL Slim 3T2 χαρακτηρίζεται ως ο πιο compact αισθητήρας υψηλής ανάλυσης με μέγεθος μόλις 5.1mm στη διαγώνιο. Προφανώς έρχεται για να χρησιμοποιηθεί σε smartphones με οπή ή notch στην οθόνη, αλλά και σε διατάξεις της πίσω κάμερας.

Με 20 εκατομμύρια ενεργά pixels μεγέθους 0.8μm, η Samsung υπόσχεται υψηλή χρωματική πιστότητα και υψηλή πρόσληψη φωτός. Υποστηρίζει την τεχνολογία Tetracell που αφορά την ενοποίηση τεσσάρων pixels σε ένα μεγαλύτερο 1.6μm για μεγαλύτερη πρόσληψη φωτός και καθαρότερες λήψεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, με την ανάλυση στα 5MP.

Όταν χρησιμοποιείται σε διάταξη πίσω κάμερας, ο αισθητήρας Samsung ISOCELL Slim 3T2 ενισχύεται με φίλτρο RGB αντί της τεχνολογίας Tetracell. Χάριν στο μικρό του μέγεθος βοηθά στη μείωση του ύψους του camera module κατά 7% σε σύγκριση με τον υπάρχοντα αισθητήρα 30MP 1/3''.

Η μαζική παραγωγή του ξεκίνησε ήδη και δεν αποκλείεται να τον δούμε σύντομα σε κάποιο mid-range smartphone.

[Samsung]

Advertisements