Second Extinction: Σώσε τη Γη από τους δεινοσαύρους στο νέο co-op shooter

Το σενάριο αναβίωσης των δεινοσαύρων (με τον έναν ή τον άλλο τρόπο) και ότι αποτελούν τρομακτική απειλή για την Ανθρωπότητα δεν είναι κάτι που βλέπουμε για πρώτη φορά στον χώρο του gaming. Παρόλα αυτά, η Systemic Reaction θεωρεί ότι έχει να προσφέρει κάτι διαφορετικό στο Second Extinction, ένα παιχνίδι που θα κυκλοφορήσει μελλοντικά για Windows PC, Xbox One και Xbox Series X.

Η υπόθεση του παιχνιδιού εμπλέκει μεταλλαγμένους δεινοσαύρους που έχουν κυριεύσει τον πλανήτη μας. Μια ομάδα ανθρώπων έχει καταφέρει να βρει καταφύγιο σε έναν σταθμό που βρίσκεται σε τροχιά από την ομάδα ERA και αναζητά τρόπους για να καταπολεμήσει την απειλή.

Το Second Extinction είναι ένα ταχύτατο co-op shooter, με τους gamers να επιλέγουν έναν από τους τέσσερις διαθέσιμους επιζώντες για να σχηματίσουν την ομάδα τους και να ξεκινήσουν την αποστολή εξόντωσης των δεινοσαύρων. Στην πορεία βρίσκουν νέα όπλα και εξοπλισμό, τα οποία μπορούν να αναβαθμίζουν στη βάση για να αποκτούν καλύτερες δυνατότητες.

Το καλοκαίρι θα είναι διαθέσιμη η πρώτη beta έκδοση στην πλατφόρμα Steam, αλλά δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας.


Photo Gallery

Loading