Sekiro: Shadows Die Twice GOTY Edition, έρχεται στις 28 Οκτωβρίου

Το Sekiro: Shadows Die Twice αναδείχτηκε ως το κορυφαίο παιχνίδι του 2019 στα The Game Awards και η δημιουργός του, From Software, ετοιμάζει την αντίστοιχη GOTY (Game of the Year) έκδοση του στις 28 Οκτωβρίου 2020, που θα είναι μάλιστα διαθέσιμη εντελώς δωρεάν για όλους όσους έχουν στην κατοχή του το original.

Η εταιρεία συμπεριλαμβάνει στο Sekiro: Shadows Die Twice GOTY Edition τη δυνατότητα να ξαναπαίξεις όποιο boss challenge θέλεις ανά πάσα στιγμή αντί να περιμένεις να ολοκληρώσεις όλο το story. Στο Gauntlet of Strength αντιμετωπίζεις το ένα boss μετά το άλλο χωρίς να έχεις έξτρα ζωές. Ακόμη, οι gamers θα βρουν νέα skins για τον χαρακτήρα τους και την επιλογή να στέλνουν μια ghost έκδοση των ικανοτήτων τους σε άλλους παίκτες.

Θα τη βγάλουμε με αυτό, καθώς η εταιρεία τηρεί σιγή ιχθύος σχετικά με το πολυαναμενόμενο Elden Ring

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading