Shadow of the Colossus και Sonic Forces τα δωρεάν παιχνίδια για το Μάρτιο στο PS Plus

Σειρά της Sony να αποκαλύψει τους δύο δωρεάν τίτλους για τους συνδρομητές της υπηρεσίας PS Plus για το μήνα Μάρτιο (συγκεκριμένα από τις 3 Μαρτίου 2020). Ξεχωρίζει χωρίς αμφιβολία το Shadow of the Colossus, το HD remake του παιχνιδιού που πρωτοκυκλοφόρησε το 2005 για το PS2, ενώ το δεύτερο είναι το Sonic Forces του 2017.

Shadow of the Colossus

Οι θρύλοι μιλούν για ένα αρχαίο βασίλειο όπου οι Κολοσσοί περιπλανώνται σε ένα μαγευτικό τοπίο. Αυτά τα πλάσματα που βρίσκονται δεμένα στη Γη, κρατούν το κλειδί για μια μυστική δύναμη αναγέννησης, μια δύναμη που πρέπει να αποκτήσεις εάν θέλεις να ξαναφέρεις κάποιον στη ζωή. Το Shadow of the Colossus είναι ένα εκπληκτικό ταξίδι σε αρχαίους τόπους όπου αναζητάς αυτά τα γιγαντιαία πλάσματα. Με μοναδικά όπλα ένα σπαθί και ένα τόξο, καλείσαι να εξερευνήσεις τις τεράστιες περιοχές και να ξετρυπώσεις τον κάθε Κολοσσό που θα σε προκαλέσει με μοναδικό τρόπο.

Sonic Forces

Στο Sonic Forces, ο διαβολικός Dr. Eggman έχει καταφέρει να κατακτήσει τον μεγαλύτερο μέρος του κόσμου με τη βοήθεια ενός πανίσχυρου και μυστηριώδους νέου εχθρού που ονομάζεται Infinite. Πρέπει να βοηθήσεις τον Sonic και να χτίσεις έναν στρατό για να κερδίσεις πίσω τον κόσμο, καθώς μάχεσαι ενάντια στις δυνάμεις του χάους και της καταστροφής.

Loading