Signal: Διαθέσιμα τα Stories και σε αυτήν την υπηρεσία

Ούτε το πιο «σοβαρό» Signal δεν θα μας γλιτώσει από την μάστιγα των Stories. Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσημα ότι προσθέτει την δική του αντίστοιχη λειτουργία στην εφαρμογή για συσκευές Android και iOS, ενώ σκοπεύει να την επεκτείνει και στην desktop έκδοση της στο κοντινό μέλλον.

Τα Signal Stories λειτουργούν όπως τα γνωρίζουμε από άλλες πλατφόρμες. Οι χρήστες μπορούν να δημιουργούν και να μοιράζονται εικόνες, videos ή ακόμη και κείμενο, τα οποία θα εξαφανίζονται 24 ώρες μετά την δημοσίευση τους. Όλα τα stories προστατεύονται από end-to-end κρυπτογράφηση και οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν ποιοι θα έχουν πρόσβαση σε αυτά με δυνατότητα να αποκλείσεις και συγκεκριμένους χρήστες.

Επίσης, όσοι συμμετέχουν σε ομαδικές συζητήσεις μπορούν να πραγματοποιούν ανακοινώσεις στην μορφή των Stories και φυσικά υπάρχουν επιλογές διαμοιρασμού αποκλειστικά σε groups. Εάν το επιθυμείς μπορείς να λαμβάνεις και ενημερώσεις για όποιον βλέπει τα stories σου.

Στο επίσημο blog η εταιρεία παραδέχεται ότι προχώρησε στην ενσωμάτωση των Signal Stories διότι το ζητούσαν έντονα οι χρήστες της υπηρεσίας. Παρόλα αυτά, όσοι δεν θέλουν να βλέπουν Stories θα έχουν την δυνατότητα να απενεργοποιήσουν την λειτουργία από το μενού των ρυθμίσεων του λογαριασμού τους. Κάτι είναι κι αυτό…

[Signal]

Loading