Singles' Day με δωρεάν κλειδί Windows 10 για κάθε αγορά Office

Νέο δεκαήμερο προσφορών στο κατάστημα Keysoff για όσους επιθυμούν να αναβαθμίσουν τον υπολογιστή τους με κάποια έκδοση Windows 10 ή/και Office 2016/2019, αλλά αυτή τη φορά εκτός από πολύ χαμηλές τιμές το κατάστημα προσφέρει εντελώς δωρεάν τα κλειδιά για Windows 10 Pro ή Home σε περίπτωση που ο χρήστης αγοράσει κλειδί για Office 2016 Pro, Office 2019 Pro ή Avast Internet Security. Η περίοδος των προσφορών ισχύει έως τις 11 Νοεμβρίου 2020, την καθιερωμένη δηλαδή Singles' Day στην Κίνα που θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε ως τη Black Friday για τη χώρα.

keysoff-11-11.jpg


Πιο αναλυτικά, χωρίς τη χρήση εκπτωτικού κουπονιού μπορείτε να βρείτε τα παρακάτω προϊόντα στις αναγραφόμενες τιμές και να διαλέξετε για δώρο το κλειδί για Windows 10 που σημειώνεται στην παρένθεση:

Σε περίπτωση που χρειάζεστε μόνο το Windows 10, αλλά δεν ενδιαφέρεστε για Office ή Avast Internet Security, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κουπόνι SKK45 στο ταμείο για να λάβετε έκπτωση 45% στα παρακάτω (οι τιμές είναι οι τελικές):

Να σημειωθεί ότι είναι σε ισχύ και το κουπόνι SKK55 που μπορείτε να δηλώσετε στο ταμείο για να πάρετε έκπτωση 55% στα παρακάτω:

Υπενθυμίζουμε ότι όλες οι προσφορές ισχύον μέχρι της 11 Νοεμβρίου 2020 ή μέχρις εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Σχετικά με το Keysoff

Το κατάστημα δραστηριοποιείται με αξιοπιστία και διαφάνεια στην πώληση γνήσιων κλειδιών για λογισμικό και video games σε όλο τον κόσμο, ενώ προσφέρει δυνατότητα πληρωμής μέσω PayPal (η προτεινόμενη πάντα μέθοδος), το οποίο θα βρείτε σαν επιλογή μέσω του συστήματος της Cwalletco. Η αποστολή των κλειδιών γίνεται μέσα σε 24 ώρες από την αγορά τους στο email που δηλώνει ο χρήστης (καμιά φορά μπορεί να φτάσει στον φάκελο με το Spam). Σημειώστε ότι πρώτα κατεβάζετε και πραγματοποιείτε εγκατάσταση του λογισμικού που σας ενδιαφέρει και έπειτα περνάτε το κλειδί ενεργοποίησης. Για οποιαδήποτε ερώτηση ή πρόβλημα, μπορείτε να απευθύνεστε 24/7 στο live chat του καταστήματος ή στη διεύθυνση service @ keysoff.com

Loading