Skillbox: Online σεμινάρια με έκπτωση 30%

Και αυτό το καλοκαίρι "κατασκηνώνουμε" στο Skillbox SUMMERCAMP και συμβάλλουμε στην προσωπική και επαγγελματική μας ανάπτυξη!

Έχοντας περάσει μια δύσκολη περίοδο το προηγούμενο διάστημα αναζητάμε περισσότερο από ποτέ ευκαιρίες για να ξεχαστούμε και να επιμορφωθούμε. Το Skillbox από σήμερα και μέχρι τις 31 Ιουλίου προσφέρει έκπτωση 30% στα αγαπημένα σας σεμινάρια! Και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ!

Για πρώτη φορά πρόσβαση σε όλο το υλικό των certificates χωρίς ενάρξεις για όλον τον Ιούλιο

Μπορείτε πλέον να αγοράζετε και να παρακολουθείτε τα Certificates χωρίς χρονικές δεσμεύσεις. Για πρώτη φορά και μόνο για τον μήνα Ιούλιο, όσο τρέχει η προσφορά του Skillbox, απολαμβάνετε όλη τη γνώση χωρίς καθυστερήσεις αποκτώντας πρόσβαση με την αγορά σας σε ολόκληρο το υλικό των Advanced Certificatied Courses by ACTA. Έτσι, μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή έχετε ελεύθερο χρόνο να παρακολουθήσετε το σεμινάριο που σας ενδιαφέρει. Η πρόσβαση στο υλικό θα είναι ανοιχτή για τουλάχιστον 2 έτη! Δείτε τα Certificates και επιλέξτε αυτό που σας ενδιαφέρει:

-30% σε όλα τα online σεμινάρια

Επιλέξτε το online σεμινάριο σύντομης διάρκειας που σας ενδιαφέρει και αγοράστε το με έκπτωση 30%. Όλα τα online σεμινάρια μας είναι πιστοποιημένα από την ACTA*, τον τεχνοβλαστό του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

| Δείτε εδώ όλα μας τα σεμινάρια συγκεντρωμένα |

Και μην ξεχνάτε! Μπορείτε να πάρετε το Skillbox μαζί σας όπου και αν πάτε φέτος διακοπές. Η πλατφόρμα είναι συμβατή με όλες τις smart συσκευές για να είστε σίγουροι ότι όποτε κι αν σας έρθει η όρεξη να εκπαιδευτείτε, η απόσταση που μας χωρίζει είναι μόλις μερικά taps μακριά!

Καλό καλοκαίρι 🌞

Loading