Snake Pass: Διαθέσιμο δωρεάν στο Humble Bundle

Ακόμη ένα δωρεάν παιχνίδι από το Humble Bundle, το οποίο φαίνεται να επιστρέφει και αυτό δυναμικά στο μοντέλο του “πάρε κόσμε” (ας είναι καλά η Epic Games που τους ώθησε όλους). Το κατάστημα μοιράζει σε όλους το Snake Pass της Sumo Digital, αρκεί να προλάβουν να το αποκτήσουν μέσα στις επόμενες 2 ημέρες.

Πρόκειται για ένα 3D platform game όπου ο παίκτης χειρίζεται ένα φίδι ονόματι Noodle. Αποστολή του να συλλέξει τα διαμάντια που βρίσκονται διασκορπισμένα στις πίστες χρησιμοποιώντας όλες τις ικανότητες του ερπετού ανάλογα με το περιβάλλον (π.χ. τυλίγεται σε κατασκευές, κινείται κατακόρυφα). Μαζί του ο Doodle, ένα κολίμπρι που τον βοηθά να ανακαλύψει τις μαγικές πύλες που έδωσαν στον Haven Tor τις μυθικές δυνάμεις του.

Σε περίπτωση που δεν είστε μέλος του Humble Bundle, μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια δωρεάν εγγραφή τόσο στο κατάστημα, όσο και στο newsletter για να έχετε δικαίωμα στο παιχνίδι (και γενικότερα σε όλα τα giveaways). Να σημειωθεί ότι το Snake Pass μοιράζεται ως Steam key που πρέπει να ενεργοποιήσουμε στην πλατφόρμα Steam.

Snake Pass - [Humble Bundle Link]

Loading